Aerul nostru este tot mai poluat pe zi ce trece. Fabrici, mașini, praf, deșeuri și multe altele contribuie la scăderea calității oxigenului pe care îl inhalăm în plămâni. Iar acest lucru duce inevitabil și la probleme de sănătate. Iar când vine vorba de aerul pe care îl avem în casă, cercetătorii au ajuns la concluzia că, de fapt, este chiar mai nociv decât cel de afară. Suprafața unui apartament nu se poate cumpăra cu libertatea de afară.

Deci, aerul viciat din încăperi ne afectează mai mult decât am crede. Iar dacă îți spui că nu e așa, că tu aerisești zilnic cel puțin câteva ore, ce anume crezi că intră pe fereastra ta? Noxe de la eșapamente, praf, polen, chimicale, în special dacă locuiești undeva la periferie. Aerisirea nu este nicidecum o soluție, însă un recuperator de căldură este. Iar cei de la ventilatiecurecuperarecaldura.ro dispun de o gamă diversă din care poți alege. Iată de ce ai nevoie de un asemenea sistem.

Ventilație inteligentă, aer mereu filtrat

Vara ca vara, dar cam cât de greu este cu aerisitul iarna, în special dacă ai copii. Gerul intră neîntrebat, trebuie să vă mutați în altă încăpere, iar apoi să aștepți să se încălzească acolo pornind din nou centrala. Iar acest lucru duce și la facturi mai piperate. Dar o unitate descentralizată de ventilație cu recuperare de căldură este soluția ideală.

Sistemul este extrem de silențios, confecționat doar din materiale de calitate înaltă, iar performanțele întrec așteptările. Aceste recuperatoare de caldură elimină excesul de umiditate din încăpere, care este principalul factor în producerea de igrasie și mucegai. Două aspecte pe care sigur le dorești a fi evitate, în special dacă ai copii. Având un randament de recuperare a căldurii de până la 90%, acesta aduce implicit și economie financiară când tragi linie la sfârșitul lunii. Membrii familei vor avea mereu aer proaspăt, filtrat, lipsit de praful și gazele nocive din exterior. Și fiindcă o fereastră deschisă înseamnă și poluare fonică, ventilația reduce complet și acest aspect, iar orele de somn vor fi complet schimbate.

Pentru o locuință ce are o suprafață între 50-60 mp este necesară instalarea a două astfel de ventilații, însă depinde și de modelul ales de pe site, în unele cazul fiind necesar doar unul, însă prețul va urca. Poți vizualiza variantele disponibile accesând ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Contact: 0753967762

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *