Neața bună, oameni mari și mici! De luni mergem la școală, e mare tristețe în rândul tuturor că se termină vacanța. Încă un an, sperăm mai bun decât precedentul, fără online și evenimente neplăcute. Îmi aduc aminte cu nostalgie de când începeam eu școala și cât de mult îmi plăcea să merg la cumpărături cu ai mei. Rechizite, haine, încălțări, nimic nu era uitat, pentru ca anul să debuteze cu dreptul. Totodată, mă gândesc la sutele de școli din țară care nu au nici apă, nici băi, nici minimul de condiții… Dar privind în viitor, sper ca toți copiii să se bucure la un moment dat de educație, să aibă acces la ea, la mese calde și la rechizite. Până una-alta, noi, cei care suntem responsabili pentru ei, să le asigurăm tot ce e nevoie!

Acum două weekenduri am fost la Smyk să profit de voucherul de 150 lei primit la Danube Bloggers Meet #2. Și pentru că eu am ieșit de mult din categoria de vârstă pe care o promovează ei, am zis să iau ceva celor mici. Nepotul meu e destul de înalt, a ieșit și el repede din schemă, dar a rămas nepoata. Așa că pentru ea am găsit hăinuțe faine de școală, dar pe parte de rechizite am stat cuminte, vară-mea spusese că le-a luat ce aveau nevoie. M-am întâlnit și cu Paula și Ana, aveam de făcut ceva schimburi, așa că am profitat de ocazie și ne-am intersectat un pic și la shopping.

La Smyk găsești tot ce vrei pentru cei mici!

De la rechizite, jucării, la haine și încălțăminte. Atât pentru școală, cât și pentru timpul liber. Aici găsiți și catalogul valabil până la sfârșitul acestei săptămâni. Găsiți și promoții, magazinele fizice sunt deschise, prețurile sunt bune, iar marfa e atractivă.

Eu am găsit pentru Daria câteva hăinuțe tare faine și am nimerit mărimea cam la toate, în afară de cămașa albă. Dar returul se poate face în 30 de zile, important e să nu rupeți eticheta. Eu trebuie să mă duc să o schimb cu o mărime mai mare. Așa-mi trebuie dacă nu am fost cu ea… Chiar dacă nu mai au acest model, sigur voi avea ce alege, sunt atât de multe lucruri faine!

Totalul a fost cam 165 lei, deci nu am mai plătit decât o diferență de 15 lei, dar merită fiecare bănuț! Hainele sunt foarte draguțe, materialul e bun, iar modelele sunt variate. Repet, aveți de unde alege! Și pentru fete, și pentru băieți.

Voi ați terminat pregătirile pentru școală / grădiniță? Cu ce gânduri intrați în noul an școlar?

5 Replies to “Oferte de început de școală la Smyk

  1. Chiar și pentru cei care nu (mai) au copii, Smyk este un magazin tare atractiv.
    Mulțumesc pentru recomadări, voi ține cont de ele și voi achiziționa produse pentru preadolescentul nostru (cum îi place să-și spună).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *