Ziua bună, oameni faini! Astăzi vă spun câteva cuvinte despre noua colecție Avon, apărută în cinstea Jocurilor Olimpice. Aceasta a fost inspirată de modernitatea și energia orașului Tokyo, gazda Jocurilor din acest an. Eu am primit două produse pentru testare în campania desfășurată de cei de la BuzzStore, însă colecția cuprinde cinci produse. Mi s-a părut foarte interesant vibe-ul roșu al acestei colecții și pot spune că nu mă așteptam să arate atât de bine. Mai ales că în general folosesc culori pentru conturul ochilor gen negru, albastru, mov sau gri. Însă de data asta m-am bucurat de creionul contur în nuanța Fire Red și de rujul și fardul de obraz 2 în 1 în nuanța Cherry Pink.

Creionul contur pentru ochi Oh So Tokyo

Este un eyeliner lichid, cu un vârf precis și extrem de flexibil. Nu m-am priceput niciodată să trasez linii precise, însă de data asta cred că am reușit! Încă mă mai chinui la codițe, dar în rest pot spune că îl folosesc foarte ușor. Este foarte pigmentat și extrem de rezistent. L-am folosit dimineața și a rezistat lejer până seara, indiferent că am pus primer sau nu. Pe lângă cel roșu, mai sunt încă două nuanțe – albastru și negru. Mai pe clasic. Dar eu vă recomand roșu pentru ceva inedit!

Ruj și fard de obraz 2 în 1

Acest ruj lichid este un pic mai inedit, dat fiind faptul că nu este foarte pigmentat și foarte îndrăzneț. De asemenea, compoziția sa permite să fie folosit și pe obraji, fără a încărca deloc fața. Se aplică pe pomeți și se tapotează cu degetele, rezultatul fiind natural și plăcut, fără a fi strident.

Eu am nuanța Cherry Pink, dar sunt disponibile încă 4 alte nuanțe, mai roșii sau mai roz. Nu este cel mai rezistent ruj, se duce destul de repede, însă se aplică ușor și lasă un efect super plăcut. Ce apreciez foarte mult? Nu usucă buzele, ci le lasă moi și hidratate.

În colecția Oh So Tokyo mai găsiți și o bază de machiaj hidratantă, o paletă de farduri ombre, dar și un fard de pleoape electric în mai multe nuanțe. Produsele sunt destul de accesibile, iar calitatea e medie, deci raportul calitate-preț pot spune că e ok. Mie mi-au plăcut mult cele testate de mine și cred că nu mă mai despart de conturul de ochi, ba cred că mi le iau și pe negru, și pe albastru! Voi ați folosit produse din această colecție? Cum vi se pare conturul roșu pentru ochi?

8 Replies to “Oh So Tokyo – colecția inspirată de Jocurile Olimpice

  1. Dincolo de produse care unt interesante și tentante, ideea Avon de a crea o colecție inspirată de jocurile Olimpice de la Tokyo mi se pare extraordinară. Nu am știut de această colecție. Mulțumesc pentru info!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *