Nu știu dacă ați sesizat, dar de la un timp încoace parcă avem nevoie din ce în ce mai mare de bani. Și partea proastă e că nu ai de unde să-i iei. Eu, cel puțin, aș mai lua o perdea, un covor, o mobilă, știți cum e în casă nouă. Și când mă uit că trebuie să le fac pe rând, că mai rup o idee de la un salariu la altul… e cam urât! Aș vrea să fac tot o dată, să nu mă mai întind pe mai multe luni, să scap. Dar, dacă cash nu e… ce e de făcut? Zilele astea butonam pe net și am văzut că împrumuturile rapide au început să câștige din ce în ce mai mult teren la noi în țară. Adică lumea chiar ia bani așa, una-două? M-au făcut curioasă! Dar am găsit acest infografic, care m-a cam lămurit cu totul.

imprumuturi-rapide-1

O mare parte a compatrioților noștri sunt tare mulțumiți de aceste servicii și le-ar și recomanda, pe deasupra! Ei, aș! Ăștia te bagă în datorii! Când colo, ce văd? Și gradul de satisfacție e mărișor. Oi fi eu cam depășită de situație, nu m-oi fi documentat suficient… Văd că mulți aleg serviciile nebancare pentru că e mai rapid decât la bancă și n-ai nevoie de atâtea hârțoage. Primul împrumut e și gratuit, fără comisioane, și ai posibilitatea de a aplica online.

Printre cele mai căutate servicii sunt cele de la Zaplo. Cred c-ați văzut reclama, e un tip cu un palton haios care se duce la radiografie și i se văd oasele, tocmai ca idee că nu e nimic de ascuns, totul e transparent, la vedere, fără comisioane, și știi exact ce bani trebuie să dai înapoi. De fapt, asta e ceea ce apreciază și ai noștri. Dobânda și graficul de rambursare sunt alte bile albe. În general, oamenii apelează la împrumuturi rapide pentru a suplini veniturile mici, pentru a se ajuta în perioada cu facturi mai ”grase” (gen stați să vedeți acum, că vine iarna și-am dat drumul la centrală din septembrie-octombrie), pentru evenimente neprevăzute sau cheltuieli medicale, fără de care știm că nu se poate. Dar e bine să știm că există întotdeauna o soluție și nu e cazul să disperăm!

Nu știu dacă aș apela la un astfel de împrumut, deși zic c-ar fi o soluție rapidă de a-mi lua cam tot ce mai îmi trebuie în casă o singură dată. dacă v-am făcut curioși, intrați pe www.imprumuturi24.com și găsiți acolo toate detaliile de care aveți nevoie.

Sunt curioasă, voi ați apela la împrumuturi rapide? Ce alte soluții ați găsi?

6 Replies to “Tu ce părere ai despre împrumuturile rapide?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *