Ziua bună, oameni frumoși! Sunt singura care poate trăi fără make-up în zilele astea călduroase? Adevărul e că îmi e tare greu să îmi pun ceva pe față știind că voi transpira foarte mult. Sunt și rea de căldură, bineînțeles. Totuși, fără parfum ies mai greu din casă. Să ne înțelegem, aplicat pe piele curată, deodorant musai, și în cantități moderate spre subtil. În plus, aromele fresh primează în perioada asta. Nu suport parfumurile grele, îmi dau dureri de cap (chiar am experimentat asta). Tocmai de aceea, la mine chiar sunt parfumuri de iarnă și de vară. Iar cele de vară trebuie să fie florale, fructate, spre fresh. Nu aș ști să fac o departajare după note, însă pot să vă spun câteva parfumuri de vară bărbați pe care le folosesc și eu. Pentru că, guess what, două dintre ele sunt unisex. Iar al treilea le e dedicat.

I am a huge fan of CK!

Și totuși, nu am lenjeria lor de corp. That is what makes me sad. Dar nu e timpul pierdut, chiar o să iau și așa ceva. Dar parfumurile… ah, da! Parfumurile, și mai ales cele unisex, pur și simplu sunt sublime! Am început cu One, acum 2 ani, și am continuat cu Calvin Klein Everyone. Acesta este un parfum fresh, destinat mai ales tinerilor, cu banda aceea ce aduce aminte de lenjeria de corp. De aici și discuția de mai sus… Parfumul este vegan, iar sticla este reutilizabilă.

”Primele momente se disting prin prezența uleiului esențial de portocale bio și a esenței de ghimbir, temperate de un acord de ceai albastru. Prospețimea compusului patentat Aquozone® este acompaniată de acordul dulce-amărui de neroli. Baza piramidei olfactive este o combinație de complexă, de mosc, cu lemn de cedru, ambră și paciuli.”

Ultimul care a intrat în posesia mea este Be, un parfum lemnos proaspăt, cu adieri florale. Aceeași poveste cu sticla reutilizabilă, treabă care mi se pare excelentă.

”Debutul este proaspăt și aromatic, cu bergamotă, mandarină și mentă, echilibrate de eleganta lavandă și de intensitatea verde a boabelor de ienupăr. Esențele florale de magnolie, iasomie, frezie și orhidee, din inima parfumului, sunt îndulcite de piersica văratică. Baza dezvăluie note calde de lemn, cu ambră, vanilie, mosc și aromatul opoponax.”

Următorul pe care îl voi lua este în mod cert CK One Summer, tot unisex, ediția de vară a celebrului One. Cu note mai altfel decât originalul One, clar trebuie să fie al meu, chiar dacă este apărut anul trecut. Pentru mine, parfumurile CK nu au vârstă!

Vara e abia la început, iar temperaturile sunt din ce în ce mai mari, așa că aveți grijă ce fel de parfumuri alegeți. Nu optați pentru ceva prea puternic, s-ar putea să fie prea mult. Dacă nu pentru voi, pentru cei din jur. Nu ratați ofertele de la Notino, aici găsiți o varietate foarte mare de arome și branduri. Găsiți multe cadouri, multe coduri de reducere, trebuie doar să vă orientați pe site. Nu uitați că pe lângă cosmetice aveți și produse de drogherie și aparate de styling.

14 Replies to “Parfumuri de vară unisex de la Notino

  1. Astia de la Notino au mereu parfumuri bune, doar ca mare parte din ele nu dureaza. Adica nah! nu pot spune m,are parte ca nu le-am incercat pe toate dar am de la ei de la vreo 5 branduri si asta este neajunsul cel mai mare, ca in 2 maxim 3 ore mirosul se duce, si asa au siajul redus. Poti simti aroma numai daca aduci nasul langa piele, acolo unde te-ai dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *