Ziua bună tuturor! Astăzi merg tot pe ideea bijuteriilor, dar abordez acele bijuterii în serii limitate sau unicate. Astfel de accesorii minunate, înnobilate cu plante sau flori uscate și foiță de aur, am găsit la FlorAtitud. Mihaela a fost foarte receptivă la propunerea noastră și ne-a trimis câte o pereche de cerceluși superbi. Pe lângă ei, un semn de carte cu lavandă, pe care îl apreciez enorm, e diferit! Îți e greu să alegi o singură pereche, dat fiind faptul că sunt atât de multe culori și modele! Semnul de carte îmi aduce aminte de copilărie sau de prima floare primită, pe care am presat-o într-o carte și am găsit-o după mulți ani tot acolo.

Prezentarea e pur și simplu minunată! Primești cerceii în cutiuță specială, cu flori uscate, cu denumirea plantelor în latină și cu o cartolină cu mulțumiri pentru achiziție. Mi s-a părut foarte frumos, apreciez extrem de mult ambalarea și aici a făcut senzație!

Cerceii mei sunt turcoaz Tip S2 de 8mm, cu nervură de frunze de tei și foiță de aur. Baza este din argint 925, adica argint de puritate 92,5% combinat cu 7,5% cupru. În stare pură, argintul nu ar putea fi folosit, dat fiind faptul că e mult prea moale. Florile sunt uscate, apoi sigilate cu rășină epoxidică, iar bulele de aer confirmă că acestea au fost lucrate manual.

Cercelușii sunt foarte delicați și îi văd potriviți pentru orice ocazie! Ba mai mult, am văzut în magazinul lor online și seturi de bijuterii, cercei cu colier, cu inel, diverse combinații și culori. Arată într-un mare fel și chiar v-aș ruga să le faceți o vizită și să îmi spuneți care v-au plăcut cel mai mult! Ca să vă asortați și cu bărbații din viața voastră, să știți că există și butoni pentru ei.

Bijuteriile FlorAtitud mi se par diferite față de ce e pe piața în acest moment. Sunt primii mei cercei cu inserții de plante, așa că am fost entuziasmată din prima clipă! Recomand cu mare drag, eu m-am îndrăgostit. Mi-au și rămas ochii la un set cu semiluna albastră sau cu Spirea… Dați o fugă pe site-ul lor și aștept să îmi spuneți cum vi se par creațiile!

12 Replies to “Plante și flori pentru bijuterii deosebite

  1. Imi plac mult semnele de carte cu floricele naturale… iar cerceii lucrati manual sunt deosebiti de fiecare data. Frumosi tare ai tai!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *