Ziua bună, oameni dragi! Zilele astea a vuit blogosfera cu articole despre pizza, impuse de o probă de la SuperBlog. Așa că m-a cam luat pofta și acum 2 seri am hotărât să dau și eu comanda. Nu la pizzeria promovată de ei, ci la Arena, pizzeria unde comand de obicei. Nu am avut până acum probleme, apelăm mereu la ei, pentru că au pizza bună, la prețuri bune. De obicei luăm pizza mexicană mare, adică pizza cu salam și cârnăciori, porumb și cartofi prăjiți! E wow! Jur! Am comandat la ei la zile de naștere, la reuniuni cu prietenii sau pur și simplu când aveam poftă de ceva bun.

Probleme?

Așaaaa. Acum ceva timp, cei de la Arena au introdus varianta comenzii pe site. Bucurie mare, că aveam datele salvate, eu doar alegeam pizza și expediam comanda. Acum 2 seri am făcut la fel. Pizza mexicană mare. Ora 9 seara. Da, știu, o să ziceți că e târziu pentru pizza, but who cares? Aia e. Comandă online, așteptat pizza. Se face 22. 22:30, 23… Nicio pizza, niciun telefon. Wtf? Asta chiar n-am mai pățit… Plus că, marți seara, am zis că nu are cum să fie halul ăla de comenzi astfel încât să nu ajungă în maxim o oră… Ciudat. Am luat atitudine și le-am scris pe Facebook.

Partea bună e că cine se ocupă e o persoană super amabilă și cu care te poți înțelege. Așa că a doua zi dimineață am primit un mesaj de scuze, cu explicația că li s-a mai întâmplat să nu apară nicio notificare și să piardă comenzi pe baza asta. Probabil este o eroare din script, un bug, care se joacă cu nervii tuturor. Drept urmare, aseară am reluat comanda. Eram după o zi plină, când nici nu mai mâncasem de pe la prânz. Așa că așteptam pizza ca pe o mană cerească! Am revenit cu comanda online și le-am scris în paralel pe Facebook. Primiseră comanda și deja se puseseră în mișcare. În maxim un sfert de oră, pizza a fost la ușă. Cu scuze și fără bani. Măi, la asta chiar nu mă așteptam!

Unde îi căutați?

Pe cei de la Arena îi găsiți pe pagina de Facebook, la numărul de telefon 0740 361 272, sau pe strada Roșiori, aproape de Școlilor. Nu se servește în locație, se poate comanda acasă sau se poate ridica direct de la sediu, dacă stați prin apropiere. Și noi am ales de câteva ori să facem asta, venind din oraș.

Au o gamă variată de pizza, dar pentru noi, cea mexicană e cea mai cea! Pizza combinată cu cartofi prajiți, smântână cu usturoi, porumb și cărniță… of, e o bunătate! Recomand! Și doar știți, că v-am mai arătat pe Insta! Nu ar fi prima dată.

Cazul de marți seara a fost unul izolat! Și mi-a părut bine că cei de la Arena au luat atitudine și s-au revanșat cu vârf și îndesat! Și nu-i laud pentru o pizza gratis. Come on… Ne știm de prea mult timp ca să știți că nu aș face asta de amorul artei. Dar pur și simplu au crezut de cuviință că e ok să te scuzi cumva față de un client vechi (avem ceva ani de când dăm comandă la ei și măcar o dată pe lună îi chemăm, băieții de la livrări deja ne știu :)) ) și asta mi se pare tare fain! Jos pălăria! Bravo, oameni buni! Mă bucur că încă mai sunt firme care-și apreciază clienții.

6 Replies to “Poftă de pizza și o surpriză plăcută de la Arena!

  1. Pizza are întotdeauna darul de a te face să salivezi de poftă. Scuze pentru salivez! 🙂
    Deja mă gândesc cum să fac să ajung sau să comand o pizza.
    Nu am încercat-o pe asta cu cartofi, dar există un început în toate. Cât despre întâmplarea, totul e bine când se termină cu bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *