L-am întâlnit într-o dimineață de sâmbătă. Era frumos afară, iar el a părut impunător încă de la început. Era dotat… cu toate accesoriile, fapt care m-a încântat peste măsură! Și când l-am pus la treabă, a știut să frământe și aluatul de pâine, să facă și creme pentru prăjituri, ba chiar și băuturi calde sau reci, că avea și blender. Nu v-ați dat seama despre cine vorbesc? Păi în mod cert despre  Kenwood Chef Titanium! Am fost aleasă să testez acest robot de bucătărie în cadrul campanie desfășurate de Kenwood și Buzzstore, și pot spune că am mai adăugat un gadget pe wishlist pentru bucătăria mea.

Chef Titanium este un ajutor de nădejde pentru orice gospodină! Vine cu un bol imens, de 4,6 litri, în care pui cam tot ce îți trece prin cap. Bate, frământă aluatul, amestecă, plus că și blenduiește. Eu l-am testat timp de 10 zile și chiar am rămas cu impresii tare faine despre el! Am făcut pâine, am făcut crema pentru prăjitura de ziua mea, am făcut chiar și o băutură caldă, nimic nu a fost prea greu, ba din contră. S-a mișcat super, pentru că puterea sa e de 1500W, adică e strong enough!

Ce mi-a plăcut la Chef Titanium

Acest robot vine cu câteva accesorii, deci clar nu te lasă la greu în orice circumstanță! Mie mi-au plăcut destul de mult câteva lucruri la el, și anume:

  • funcția de iluminare – nu te zgâiești în bol, încercând să vezi dacă a rămas ceva neîncorporat;
  • puterea mare – ca să nu te trezești că îți pică atunci când ți-e lumea mai dragă. Plus că dacă vrei aluat de pâine, păi ăla e greu, dens, trebuie ceva să facă față, să aibă vână și să nu iasă fum din el;
  • bolul imens din inox – yay! Cât e de fain să pui totul acolo și tu să faci altceva cât timp se amestecă toate!
  • accesoriile multiple – nu mai ai nevoie de 10 aparate în bucătărie, e suficient unul singur. fac economie de timp, spațiu și bani;
  • există posibilitatea de a atașa și accesorii opționale – da, am văzut că sunt chestii pentru făcut paste proaspete, tăiat, feliat, mărunțit, frământat, până la tocat sau stors;
  • are capac de plastic atașat! – yesssss! Nu s-a mai împrăștiat nimic prin bucătărie. Ce, voi n-ați pățit să puneți făină, să dați drumul la mixer și zpuf! Eh… vă zic eu. Been there, done that!
  • e silențios – really, chiar nu m-a iritat la urechi în comparație cu ceea ce am deja.

Ce să mai, da, Chef Titanium chiar e genul de robot pe care mi l-aș dori. Dezavantajul lui e că e greu tare (aproape 12 kg), dar e de înțeles. La ce putere are… trebuie să și cântărească pe măsură, nu-i așa? Vă las și poze cu bunătățile pe care le-am pregătit cu acest aparat minunat.

Am încercat câte ceva din fiecare categorie, astfel că am putut să îmi fac o impresie asupra performanțelor acestui robot la general. Mi l-aș dori, așa că nu pot decât să sper în tragerea la sorți. Finger crossed! Ne-am despărțit un pic cu lacrimi pe obraz, dar sper la ce e mai bun! Vouă cum vi se pare Chef Titanium? Nu-i așa că ați trăi o poveste de iubire cu el?

6 Replies to “O poveste frumoasă între un robot și-o prințesă

  1. un robot din asta imi doresc si eu de ceva timp, dar nu cred ca primesc nici anul asta, ca va trebuia sa iau laptop. Oricum, nu imi trece nici de robot, ca unu d-asta e sfant: bate de toate, framanta, face smoothie, adica nu sta dijaba,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *