Parfumeria Vioris a luat ființă în 1991, puțin după ce m-am născut eu. Inițial era o Asociație familială, urmând ca din 1992 să devină SRL. Debutul l-a constituit parfumul Vioris 13, care a rămas un simbol al acestui brand și este besteller. Vioris este una din puținele firme din România ce se ocupă cu fabricarea parfumurilor, având materii prime din import și respectând rețetele de fabricație specifice apelor de parfum. Doamna Viorica Opris este cea care se ocupă de acest brand, a lucrat pentru Farmec anterior, dar și pentru o firmă din Elveția. Astăzi, Vioris are magazinul de prezentare în Cluj și și-a îmbogățit portofoliul de produse extrem de mult. Produce atât parfumuri de damă, cât și pentru bărbați. Eu am intrat în posesia parfumului Bliss, care mi s-a părut a fi destul de potrivit, din ce am văzut în notele acestuia.

Oficial:

”Un parfum flori-oriental proaspăt, care se desfășoară începând cu un amestec citric de portocale și bergamot, cu zmeură, piersici și măr, care-i conferă prospețimea buchetului floral de iasomie, iris, lăcrămioare, muscată spaniolă, violete. Buchet învăluit de o notă rafinată de vetiver și paciuli, cu un acord senzual de mosk alb și cu un iz cald ușor de vanilie. Întreaga combinație denotă exuberanță tinerească, bucuria de a trăi.”

Neoficial:

Bliss vine într-un ambalaj de carton foarte simpatic, în cantitate de 50 ml. L-am primit când afară erau temperaturi de peste 30 de grade, așa că o să fiu sinceră și o să spun că mi se părea mult, mult prea dulce. Chiar mă gândeam că am cam dat-o-n bară cu alegerea…

Surpriză, totuși, l-am încercat și când s-a mai răcorit afară. Iar tenta orientală pe care o are s-a pliat foarte bine pe temperaturi mai joase. Așa da! Alt miros, altă alură. Fiind o iubitoare de parfumuri fresh, acest parfum mi se potrivește doar pe sezon rece, fiind destul de dulce și puternic. Acum, că nu mai e vară, merge foarte bine. Persistența e și ea bună, pe piele rezistă câteva ore.

Mă bucur că am descoperit un nou brand românesc de excepție și chiar mi-aș dori să încerc și alte parfumuri de la Vioris! Bliss este o alegere foarte bună pentru persoanele care merg pe parfumuri mai puternice pe sezon rece. Sau cele care le preferă și le suportă și în sezon cald. Pentru mine e de fiecare dată o surpriză plăcută atunci când oamenii reușesc să facă ceva calitativ și să îl vândă la prețuri accesibile. Dacă aveți drum și în magazinul fizic, vă îndrum acolo ca să puteți testa aromele lor! Voi ați încercat vreodată un parfum Vioris?

14 Replies to “Povestea unui parfum – Bliss

  1. Și eu ma bucur de asemenea, ca am descoperit în nou brand odata cu tine. Îmi plac parfumurile dulci și cu siguranță vreau sa îl testez ❤❤❤❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *