Neața bună, oameni dragi! Încă o zi și ne vom bucura din nou de weekend. Trebuie să încep să mă pregătesc de Paște, n-am nici cea mai mică idee despre ce vom face, dacă vom merge undeva sau cum vom petrece acele zile. Nu îmi doresc decât să fie cald. Să nu ne facă vremea vreo surpriză și să ne dea cu ploaie sa frig. Dar să privim partea bună a lucrurilor – vine Iepurașul! E rost iar de cadouri, de alergat prin magazine și de bătut capul cu ce vom cumpăra. Tocmai de aceea vă vin azi în ajutor și vă dau o idee – parfumul Keep crazy and love on! de la Douglas. Vi l-am mai arătat când l-am cumpărat, undeva prin luna ianuarie, a fost și la favoritele lunii, și chiar unele fete și-au manifestat interesul, deci ar fi cazul să vă zic vreo 2-3 vorbe despre el, ca să știți dacă vă tentează sau nu.

IMG_20160407_063023Ambalajul e foarte drăguț și simplu, o sticlă de 75 ml, transparentă, în cutie roz, cu numele inscripționat mare. Pe cutie găsiți lista de ingrediente, și anume: ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 17200, CI 47005. Apa de toaletă este de culoare roz, arată foarte simpatic, dar cred că cel mai mult vă interesează persistența și mirosul.

Keep calm and love on! este o apă de toaletă fructată-florală, cu note dulci și foarte dulci. Deci cui îi plac astfel de mirosuri, să nu-l ocolească. Pentru zona fresh sau condimentată, nu știu cât vă va fi pe plac. Ca persistență, pot să vă spun că la mine ține ore întregi. Pe piele rămâne minim 4 ore, iar pe haine se duce lejer în 10 ore. Doar că te obișnuiești cu el și nu-l vei mai simți. Mie mi se pare ok ținând cont că e o apă de toaletă, iar pentru prețul său – 47 lei – e super ok!

N-am mai avut până acum niciun produs din Douglas, aceasta a fost prima achiziție, și am fost foarte mulțumită! A devenit unul din parfumurile mele preferate, și cred că-l voi mai putea folosi măcar o lună. Pentru vremea caldă, nu știu cât de ok e. Fiind puternic, s-ar putea să-mi dea dureri de cap. Dar cât temperatura îmi permite, nu-l voi ocoli! Voi l-ați achiziționat? Cum vi se pare? Zi faină să aveți!

4 Replies to “Povestea unui parfum – Keep crazy and love on! (Douglas)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *