Ziua bună, oameni frumoși! Primăvara asta este foarte capricioasă, dar m-am gândit să o îndulcesc cu un parfum fain. Așa că acum vreo lună mi-am făcut mie însămi un cadou și mi-am luat The Scent, parfumul de damă de la Hugo Boss, după care tânjeam de ceva timp. Inițial am mirosit o mostră și mi-a plăcut tare mult, e un parfum nu foarte intens, însă mi se pare perfect pentru sezonul cald. Așa că, deși încă ar mai merge într-unele zile acele arome puternice, dulci, eu am trecut la floral și fresh, aș vrea să chem soarele. Parfumurile florale nu au fost niciodată punctul meu forte, însă The Scent m-a cucerit!

Îmi place totul la el, de la acorduri până la ambalaj. Sticla e foarte feminină, delicată aș putea spune. E primul meu parfum Hugo Boss (deși acesta e lansat în 2016) și sunt curioasă de ce o să mai găsesc de la acest brand. În general apelam în materie de parfumuri de primăvară la Lacoste – Pour Femme, era alegerea mea numărul 1, însă de data asta s-au schimbat lucrurile.

Ca și note, avem următoarele:

Note de vârf – piersică și frezie
Notă de mijloc – osmanthus
Notă de bază – cacao

Eu am ales apa de parfum, deși am văzut că mai este disponibilă și apa de toaletă, dar și alte variante ale parfumului The Scent. Există The Scent Magnetic, The Scent Absolute, The Scent Pure Accord și The Scent Le Parfum. Nu știu exact care sunt diferențele, însă mi-aș mai lua măcar o variantă. Că tot veni vorba de luat, aș vrea să încerc cu ocazia asta și Chloe Love Story.

Din punctul meu de vedere, e un parfum ce poate fi purtat zi de zi fără a-ți da dureri de cap. Nu este extrem de intens, ceea ce-l face potrivit pentru temperaturi mari. Nu îl văd însă prea indicat pentru un eveniment, neavând acel ceva care să te impresioneze maxim. Adică la un eveniment văd potrivit ceva mai tare. Poate Magnetic sau Le Parfum ar fi mai indicate. Rămâne să văd niște mostre. Pe pielea mea persistă câteva ore, pe haine la fel. Nu am nici cel mai grozav pH, e adevărat și asta.

Per ansamblu, mi se pare un parfum de avut. Mie îmi place foarte mult și sigur voi mai căuta și altceva de la Hugo Boss, chiar m-a impresionat plăcut. Mai ales faptul că e un parfum de sezon cald, pentru mine e foarte ok. Am probleme dacă folosesc ceva prea puternic în zile foarte calde. Voi ați folosit The Scent până acum? Cum vi s-a părut? Aveți alt favorit de la Hugo Boss?

5 Replies to “Povestea unui parfum – The Scent

  1. Pana acum nu l-am remarcat, dar m-ai facut sa mi-l doresc. Mi-as dori sa am muulte parfumuri si sa le pot schimba zilnic in functie de starea de spirit si de locul in care urmeaza sa ajung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *