Ziua bună tuturor! Zilele trec destul de repede și nu pot să mă gândesc că s-a gătat și cu Paștele și cu zilele libere. Nu că aș fi avut prea multe, doar duminică și luni. Dar era oarecum atmosfera de sărbătoare și agitație. Acum s-au mai liniștit apele, însă noi suntem implicate în ceva organizare, dar vă dau mai multe detalii zilele săptămâna viitoare. Până atunci, însă, caut timp și pentru mine și mai citesc una-alta. Am început iar să aleg cărțile în defavoarea filmelor, revin la vechile obiceiuri. Una din ultimele cărți citite este Fata de pe peron, pe care o am din ultima comandă de la Libris. În general aleg cărți pline de suspans, care să mă țină în priză.

Morgan Kincaid este o tânără ce a fost căsătorită cu un tip ce a fraudat mai multe persoane. Viața ei se schimbă atunci când înșelătoriile lui sunt descoperite, iar el se sinucide. Însă totul pare a fi și mai ciudat atunci când la metrou, o femeie îi aruncă copilul în brațe și se aruncă pe șine. Ulterior află că femeia care s-a sinucis era Nicole Markham , CEO al companiei Breathe și proaspătă mamă. Nimeni nu este martor la întreaga întâmplare, astfel că Megan devine suspecta principală în cazul morții lui Nicole.

Îmi plac la nebunie thrillerele, astfel că întind mâna spre ele cam de fiecare dată când vreau să citesc ceva. Morgan pare a fi o victimă, însă nimic nu îi susține povestea. În plus, testamentul lui Nicole îi acordă custodia deplină a fiicei sale, Quinn. De ce să îi fi încredințat această femeie copilul, dacă nu se cunoșteau? Ce anume a făcut-o să se sinucidă? Sunt atât de multe întrebări! Mă bucur că am ales această carte și aș vrea ca autoarea să mai publice.

Fata de pe peron o găsiți la Libris, alături de alte titluri extrem de interesante. Vremea se pare că ține cu noi, ploaia trage la somn și la citit, așa că puneți repede de o comandă dacă nu mai aveți nimic pe noptieră! Primăvara asta pare destul de mohorâtă… la voi cum e?

 

3 Replies to “Recenzie – Fata de pe peron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *