Ziua bună, oameni frumoși! Știți cum se spune, că omul deștept își face iarna car și vara sanie? Ei bine, și eu gândesc uneori în perspectivă și aleg să îmi iau lucruri din afara sezonului. Asta pentru că de cele mai multe ori găsesc reduceri semnificative, dar și modele pe gustul meu. În plină vară e posibil să găsesc doar sandalele care ”se poartă” de toată lumea, doar câteva mărimi, doar chestii banale. În extra sezon, lucrurile stau altfel, pentru că modele sunt! Mai ales când vine vorba de producătorul român GIULIO, o fabrică din țară ce produce încălțăminte din piele.

Povestea lor începe în 1992, când Petre Giuliano a realizat 10 perechi de cizme albe de damă. Ducându-le într-un magazin din Piața Romană, acestea s-au vândut în câteva ore. Dovada? Oamenii preferă lucrurile atipice, de calitate. Tocmai de aceea, GIULIO a devenit un nume în ceea ce privește încălțămintea de piele, pe toate gusturile și pentru toate stilurile.

Sandale Piele Naturală Serpentina Livella

Când a venit vorba de alegerile pe care trebuia să le fac, îmi doream sandale cu talpă plată. Uitându-mă însă spre cele pe care le am, am constatat că am doar sandale cu talpa plată!!!!!! Nu tu un toc, nu tu ceva mai feminin, nu tu ceva mai interesant, doar chestii comode și atâta tot. Ah, da, și destul de fugărite. Așa că am decis să schimb asta! Anul acesta am două perechi noi de sandale din piele. Prima din ele este Serpentina Livella, o pereche cu toc mic, de 3 cm. Am considerat că ar fi ok, dar când le-am văzut, am zis că m-aș putea descurca și cu ceva mai mare. Dar nu îmi pare rău, le pot folosi și la plimbările lungi fără să-mi fie teamă că îmi va obosi piciorul.

Eu am ales varianta pe auriu, pentru că nu am nimic în nuanța asta la încălțăminte. Plus că mă fascinează de anul trecut, când erau în vogă nuanțele metalizate. Dar nu îmi pasă, auriul se potrivește la orice, deci voi avea la ce să le port. Sunt destul de simple, cu baretă lată în față, la degete, și cu două barete finuțe cu care se închid. Eu am ales mărimea 40, dar am mai dat o gaură pentru a le fixa mai bine.

La exterior au piele naturală aurie box, iar la interior au piele naturală nude și branț cu burete special extra-confort. Tocul e mic, pătrățos, deci sunt lejere și comode, e imposibil să nu reușești să mergi pe ele! Mai sunt disponibile și pe nude, și pe alb.

Sandale Piele Naturală Petra Basso III

Și că tot vorbeam de toc, a doua pereche de la GIULIO am ridicat-o la standardul de 5 cm. Deja mă simt mai înaltă și mai feminină! Am ales o pereche nude, oricum așa ceva nu aveam. Îmi plăcea și varianta pe negru, însă sandale negre am tot avut, de ce să nu aleg și altceva? Tocul este tot gros, iar în varianta asta mai sunt și pe negru, și pe alb. Dar este și varianta cu toc cui – auriu metalizat (stoc momentan epuizat), alb și argintiu.

Multe barete și închidere în partea din spate. Chiar dacă tocul e ușor mai mare, sunt comode. La exterior au piele naturală bej sidefată, iar la interior piele naturală nude și branț cu burete special extra-confort. Sincer, simt că plutesc pe ele, sunt foarte stabile și arată minunat!

Recomand încălțămintea din piele pentru faptul că este foarte rezistentă. Iar cei de la GIULIO  fac asta de aproape 30 de ani, deci experiență au din plin! Alegeți produse românești, locale, susțineți afacerile noastre și producătorii naționali! Profesionalism și dedicare, încălțămintea este un domeniu pe care nu toți îl stăpânesc, astfel că e bine să faci alegeri inspirate! Ție îți plac alegerile mele? Tu ce sandale îți iei vara asta?

16 Replies to “Pregătește-te de vară cu sandalele Giulio!

  1. Îmi plac tare mult sandalele din piele și, cred că mi-aș lua … zeci de perechi.
    Intru și eu pe Giulio să văd ce mi se potrivește pentru că, totuși, vremea bună va veni.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Sunt foarte frumoase ambele perechi si, avand in vedere ca sunt din piele, au preturi decente. Daca ar fi sa aleg, cele bej mi se pare ca iti arata muuuult mai frumos piciorul. Apropo, chiar ai picioare frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *