Acum vreo două luni, în preajma sărbătorilor, am văzut pe Instagram un nou serviciu de testare a produselor, care mi s-a părut mai mult decât interesant. Vorbim despre cutia SampleIt, un serviciu ce îți aduce în fiecare lună o cutie cu produse noi. Poate de unele din ele ai mai auzit și le-am mai văzut, însă în mod sigur, nu pe toate. Eu am aflat de câteva dintre ele și cred că voi comanda mai departe, pentru că mi-au făcut o părere foarte bună. Dar stați să le luăm pe rând!

Cutia de luna asta se referă la provocarea #RewardYourself! Adică oricât ai trage pentru ceilalți, fă-ți timp și pentru tine! Și susțin din suflet treaba asta, pentru mine, timpul meu este foarte important. Nu ratez nicio zi în care să nu-mi dedic măcar 5 minute. Fie că e vorba de o cafea, o carte, o mască sau o baie cu spumă. Toate sunt lucruri pe care le fac pentru mine. Și vă sfătuiesc să faceți la fel.

Ce conține cutia SampleIt din luna februarie?

– Nescafe Latte (my fav), Nescafe Cappuccino și Nescafe Brasero, împreună cu o cană transparentă foarte drăguță

– cacao Nestle Dessert (știam doar de ciocolată, nu aflasem de cacao)

– mozzarella vegană de la Nurishh

– Melinis cu fructe crude – 3 borcănele

Să le luăm pe rând, zic! Despre Nescafe am de zis numai de bine, am încercat până acum toate sortimentele lor și pur și simplu îmi plac la nebunie toate. Favoritul meu? Foarte greu de ales, dar hai să zic că este varianta Latte, e mai cremos și mai ușor.

Mozzarella vegană de la Nurishh este super bună, am pus-o și peste cartofii prăjiți, și am mâncat-o și ca atare. E super yummy, nu are exact gustul celei clasice, însă nici vreun gust sintetic sau fals. Big like!

Cacaua încă nu am folosit-o, dar în schimb am gustat din cele trei borcănele de Melinis. Un dulce format din miere și fructe crude, conservate la o temperatură de sub 35 de grade Celsius. Fără fierbere sau uscare. Eu am primit trei variante – cu cătină, gutui și trandafiri. Am adăugat peste orezul cu lapte și l-am scos din anonimat complet.

Cutiuța de luna asta de la SampleIt mi-a plăcut și cred că merită să încercați și voi acest serviciu. Faceți cont, completați profilul, apoi așteptați să fiți selectați. Și dați de veste și altora dacă vă plac produsele lor. Mie, una, chiar mi s-au potrivit. Așa că am decis să împărtășesc. Voi ați participat la campanii de testare?

13 Replies to “Prima mea cutie SampleIt – yay or nay?

  1. HMM destul de atragatoare tare, plicurile acelea de Nescafe imi aduc aminte de sesiunile din facultate, cand ma chinuiam cu ele sa rezist pe la 4-5 dimineata 🙂 As testa si eu aceste produse faine, sa le gusti cu placere!

  2. Pare a fi un serviciu de ”Yay”! Mi-ar plăcea să îl încerc și să mă conving pein propria experiență. Dacă e să apreciez însă după experiența ta, sigur aș spune la fel ca tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *