Cu toții știm cât de importantă este promovarea în ziua de azi. Nu există afacere care să înflorească fără o prezentare excelentă. Vorbind despre orice domeniu, publicitatea e mama comerțului, așa că fie că oferi produse sau servicii, contează mult să alegi metodele de promovare potrivite. Cele mai simple astfel de metode sunt cele tipărite, mai exact fluturașii. Acele flyere vor pune pe toată lumea în temă că tu exiști, că afacerea ta e deschisă și gata să onoreze orice fel de comenzi, venind din partea oricui. Acesta e primul pas. Ulterior, trebuie să încerci și o promovare mai agresivă. Pentru a sări și mai mult în ochi, vorbim de promovare prin standuri, etichete, panouri, stoppere, totemuri, POSM-uri, hangere, firme luminoase, panouri de diverse dimensiuni sau cu ajutorul colantării.

Unele din cele mai simple obiecte de promovare sunt standurile de carton. Aici puteți pune obiectele promovate, ceea ce vindeți de fapt sau ceea ce vreți să arătați lumii. Pentru standuri carton ca la carte, recomand printul digital de la Intermedia. Tehnologia de ultimă generație din gama DURST are o mulțime de avantaje:

• Rezoluția tiparului de 1000 dpi
• 4 sau 6 culori (CMYK + Light Cyan + Light Magenta)
• Print suprafețe rigide, dar și în rolă, la viteză mare: carton ondulat, forex, polipropilenă, plastic, lemn, plexiglas, autocolant, hârtie de min. 200g, backlit film, etc.
• Nu există distorsionări de culoare de la o placă la alta
• Dimensiuni plăcilor pot varia de la A3 până la 2,5 X 3.2 m
• Dimensiuni rolei: 2,5 lățime  X lungime nelimitată
• Grosimea plăcii: max. 30 mm
• Capacitate de tipar 24/7
• Viteză maximă de tipar – 1500mp/oră.

Printarea UV va fi gata mult mai repede decât alte tehnologii, materialele ce pot fi tipărite sunt diverse, gama e largă, calitatea e impecabilă datorită tehnologiei superioare, nu există costuri suplimentare sau pierderi de material. Sunt foarte multe aplicațiile ce pot fi realizate cu ajutorul acestui tip de print, fapt pentru care și modalitățile de publicitate sunt nenumărate.

Cei de la Intermedia oferă și servicii de debitare, biguire, gravare și șanfrenare pe o gamă largă de materiale. Laserul decupează perfect materiale diverse cu consum redus de energie și grijă față de mediu. Prelucrarea automată a cuțitelor pentru fabricarea ștanțelor plane permit o capacitate mare de producție, precizia fiind ridicată. Se execută servicii de ștanțare pe orice suport, de la hârtie până la carton și plastic de diferite dimensiuni și formate.

Așa că orice metodă de promovare ai alege, bazează-te în primul rând pe servicii de calitate! Alege să lucrezi cu profesioniști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *