Ziua bună, oameni faini. Azi vreau să vă arăt câteva produse pe care le-am consumat în luna ianuarie, ca să menținem tradiția. Nu știu cât de citite mai sunt astfel de articole, dar mie îmi place sa le scriu, așa mai trag câte o linie la final de lună și văd ce mai merită să cumpăr și ce nu. Am fost oricum tare cuminte în ultima perioadă în ceea ce privește produsele de îngrijire și de make-up, nu am mai luat cam nimic. Nu de alta, dar mai am destul de multe chestii și vreau să mai termin din ele. La capitolul make-up nu știu dacă voi mai fi în stare să termin ceva, dacă merg la sală nu prea îmi vine să mă mai machiez în ziua respectivă. Plus că e complicat și la 6 dimineața să mă mai aranjez. Dar sunt și alte produse în rutina de îngrijire.

Produse pentru corp și păr

Am perioade când mâinile mele sunt jalnice, așa că mai îmi fac stocuri de măști pentru ele. Și tare fain se simt după! Cea de la Balea a fost ieftină, e o alegere bună. Tot pentru mâini, și tot de la Balea, chestii mici din calendarul de Advent – crema de mâini și peelingul. Tot din calendar sunt și peeling-urile pentru corp și crema de duș. Faine toate. Deodorantul Rexona nu mi-a plăcut în mod deosebit, cred că mirosea aiurea tare. Scrubul de la Dermacol a fost super și mirosea demențial! Apa de gură Curasept a folosit-o Mr. Spuma de duș de la Rituals mi-am luat-o acum vreo 2 luni și chiar mi se pare mișto rău. Vopseaua de la Syoss am luat-o pe 1 ianuarie pentru a compensa dezastrul pe care l-am făcut cu rozul de pe 31 decembrie….

Produse pentru ten

În ceea ce privește rutina tenului, am pus la treabă gama Elmiplant Hyaluronic Gold, din care am și terminat serumul. A fost ok, însă nu văd rezultate wow. Și am folosit toată gama, de la apa micelară, serum, creme de zi, noapte și ochi. Nada. Still the same wrinkles! Între timp am consumat și apa micelară de la Cien, bună și ieftină. Am primit mostre de serumuri de la Korika și chiar le-aș lua pe toate. Însă, răbdare, mai am vreo două care trebuie consumate. Mi-a plăcut foarte mult crema de curățare de le Clinique care face o spumă tare faină în contact cu apa. Masca de buze nu mi s-a părut wow, mie îmi tot cad de pe față produsele de genul.

Produse random

Continui cu șervețelele de la Cien, care mie îmi sunt ok, dar și cu parfumurile de cameră de la Infinite Love, care sunt un big like! Am luat suplimente în perioada asta, Sustimun și-a făcut treaba binișor, nu am avut decât un episod de răceală care a durat fix două zile. Lumânarea e de la Pepco, însă în ea am pus și altă lumânare de la Yankee, pe care o aveam rătăcită de ceva timp în casă. Not a big fan. Absorbantele organice de la Enroush am vrut să vi le arăt ca să vedeți că mai există și alternative fără plastic. La fel sunt și cele de la Always Cotton și la preț mult mai ok. Mie cele de la Enroush mi sa par foarte scumpe la vreo 30 lei cutia. Totuși, pentru noapte, cel puțin, susțin utilizarea chiloților menstruali, mi se par geniali.

Cam acestea au fost produsele folosite în ultima lună, aștept cu interes să vedem ce va aduce și perioada următoare. Ceva produse demne de recomandat pe care le-ați folosit?

2 Replies to “Produse consumate în luna ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *