Aho, aho și la mulți ani! Dacă tot am lipsit pe final de an, am zis ca îneputul să fie alături de voi! Știu că mă veți certa că am luat o pauză atât de lungă, însă mi-am rezervat mai mult timp pentru mine și cei dragi. Dar recuperez, ianuarie este mereu o lună plină de planuri, așa că e timp berechet să le împlinim. Știu că sunteți plini, sărbătorile astea parcă au fost pline cu de toate. Însă vreau să vă arăt cele câteva produse pe care le-am consumat pe final de an. Am devenit mai conștiincioasă, din ce am observat. Și de anul acesta, pentru că am programul actual, cred că mai pot face niște schimbări în bine. Dar să nu mai amânăm ceea ce mi-am plănuit să scriu.

Produse pentru ten

După cum ați văzut pe Insta, în luna decembrie am acceptat provocarea Elmiplant Hyaluronic Gold și am început să testez această gamă. Din serum și din creme mai am, însă masca și plasturii pentru ochi au fost pentru o singură utilizare. Mi-au plăcut. Cel puțin masca, e sigur una din favoritele mele. Am primit câteva mostre de serumuri de la Korika, însă nu am apucat să testez decât unul, din motivul de mai sus. Totuși, mi-a plăcut. Gelul de curățare Clinique e tare fain, însă nu știu dacă aș da prea mulți bani pe genul ăsta de produse.

Produse pentru păr

La acest capitol am bifat un șampon în variantă travel-size din calendarul de Advent de la Balea. Nimic wow. În ultima zi din an m-am hotărât să mă vopsesc și am găsit această nuanță de blond rose de la Syoss. Însă la mine a ieșit o mare panaramă, așa că azi am fugit să iau altceva, să arăt decent. Îmi era aiurea să ies în halul ăla în lume!

Produse pentru corp

Am consumat șervețelele umede de la Kaufland, sunt destinate pentru Aki, deci mă interesează să nu provoace alergii. Gelul de duș de la Oriflame l-am primit cadou de ziua mea, nu am mai folosit de mult ceva de la ei. Pasta de dinți Parodontax e una din cele mai ok. În rest, am consumat produse travel-size din calendarul de la Balea (gel de duș, gel de curățare, spumă de duș și cremă de picioare) și câteva mostre de parfum (Black Opium x 2, Si și La vie est belle).

Produse random

Șervețele de la Kaufland, nu mai ajunsesem la Lidl pentru ele, dar și două lumânari parfumate – una primită în campania Milde și una de la Rituals. Mi-a plăcut maxim parfumul pentru rufe luat de la Notino, e genial, miroase extrem de bine, dar și odorizantul de cameră Aeroma cu turtă dulce de la Lidl.

Cam acestea au fost produsele de pe final de an, câte puțin din toate. Să vedem cu ce vine 2024! Sperăm că numai cu lucruri bune și frumoase. Vă doresc un an nou mai bun, liniștit și plin de sănătate și noroc!

5 Replies to “Produse consumate în luna decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *