Ziua bună tuturor! La mulți ani vă urez, o primăvară minunată, așa cum și-o dorește fiecare! Noi suntem un pic refugiați, o să vă povestesc mai multe despre asta în alt articol, însă am reușit să strâng produsele consumate de luna trecută și să dau iarna afară din casă. Asta e foarte bine, mă mai scap de ambalaje și fac loc unor noi produse. Mi-am format o rutină bine pusă la punct de care m-am ținut și în concediu, ceea ce nu prea făceam. Descopăr numai produse faine și chiar aștept să văd ce îmi mai rezervă perioada următoare! Dar să revenim la produsele de care vă spuneam. Nu sunt foarte multe pentru ultima lună de iarnă, dar oricum.

Produse pentru ten și make-up

Am folosit o apă de lavandă, deși nu sunt mare fană, dar o aveam și era păcat de ea. Nu îmi displace ea în sine, cât metoda de aplicare. Eu o folosesc ca toner, deci pompița nu prea mă ajută. Că veni vorba de tonere, am terminat și Normacne Prevent, însă nimic nu mi se pare la fel de bun ca cel de la Avon, Clearskin pentru puncte negre. Am terminat și cele două creme din calendarul de Advent de la Balea, atât cea de zi, cât și cea de noapte. Plus rimelul Spider Lash de la Farmasi. Mi-a plăcut, a fost mișto.

Produse pentru corp și păr

Aici am gelul de duș cu lămâie și mentă de la Zanna, minunat, dar merge și mai bine vara. E super fresh, extraordinar! Am avut și un gel de duș pentru copii, nu a fost rău, dar pompița… ahhhh!!! Săpunul lichid cu magnolie și vanilie de la Avon e super fain, la fel și șamponul 007 de la Biotop. De departe cel mai bun din ce am folosit până acum! Încă o vopsea de la L”Oreal, veșnicul Majirel 10.1, îmi place la nebunie, dar am făcut eu niște experimente ciudate cu el. Mnah.

Produse random

Aici, ca de obicei, șervețelele de la Lidl, dar și after shave STR8. Noutățile sunt cele două lumânări de la Notino. Cel mai mult mi-a plăcut Feelin Cozy, e atât de caldă! Dar și Feelin Confident miroase tare bine! Și durează tare mult, sunt borcane mari. Unde mai pui că le-am prins la vreo 20 și ceva de lei fiecare.

Cam acestea au fost produsele consumate în ultima lună de iarnă. După cum vedeți, destul de basic. Mai am câteva creme pe final, un serum, deci o să am ce să vă arăt și în luna asta care a debutat cam friguroasă și înnorată. Dar să sperăm că primăvara va veni mai repede decât sperăm!

 

4 Replies to “Produse consumate în luna februarie

  1. Ah, lumânările parfumate! Ce mult îmi plac!
    În altă ordine de idei, luna a fost mai scurtă, deci s-a văzut și în cantitatea și numărul produselor comandate. Glumesc!
    Cred că ai avut multe produse pe care ai început să le folosești, de aceea nu ai multe terminate.
    Spor în luna martie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *