Ziua bună tuturor. Deși abia azi cică ar începe cea mai caldă lună din an, cred că și până acum am avut parte de o caniculă insuportabilă. Luna iunie a venit cu temperaturi record și văd că nu se anunță nicio răcorire pe viitor. Asta a însemnat și va însemna mai puțin makeup și mai multă curățare și hidratare. Nu suport nimic pe față, cu atât mai puțin vreun strop de fond de ten, creioane, pudre sau alte minuni. Prefer să am tenul curat și hidratat, dar și protejat. Restul… e timp la toamnă și la iarnă. Acum nu merge deloc, îmi e frică să nu se scurgă. Chiar dacă stai în magazin la aer condiționat, este în continuare foarte cald. să vă arăt ce produse am consumat în luna iunie, ocazie că care vă demonstrez că da, curățarea și hidratarea chiar au fost la loc de cinste.

Produse pentru corp

Gelurile de duș I love cosmetics și Avon au fost la mare căutare. A început sezonul de 2-3 dușuri pe zi. Cel de la Avon l-am folosit prima dată la Iași și mi s-a părut că miroase mult mai fain decât acasă. Am eu ceva la cap, nu? Crema de mâini de la Avon miroase tare fain, am ținut-o la muncă și am folosit-o pe parcursul a câteva luni. Scrubul pentru mâini Cien îl am de mult timp, dar nu m-a dat pe spate. Balsamul de buze Labellino arată așa pentru că s-a legat Aki de foarte multe ori de ambalaj. Iar mostra Crazy Rich de la Novellista miroase genial, însă mă mai gândesc în ceea ce privește parfumul full-size.

Produse pentru ten

Apa lipozomală de la Nomasvello merită un big like, demachiază, tonifiază și hidratează excelent. Și nu irită tenul sau ochii. Patch-urile pentru ochi de la Korika mi-au plăcut tare mult, la fel și mostrele Cerave. Mascara Catrice s-a terminat întâmplător, o aveam de ceva timp. Raport calitate-preț excelent! Serumurile Amplen le folosesc de ceva timp în paralel și mă bucur că am și reușit să le consum.

Produse pentru păr

Am folosit șamponul Alfaparf Semi diLino pentru reflexii gălbuie ale părului și mi-a plăcut tare mult. Mai am balsamul, dar la acela mai durează un an minim. Masca Keen Strok o am și pe ea de ceva timp, a fost foarte ok. Powermix Shot Color de la Loreal l-am luat pentr a-l adăuga în masca nouă, cică ajută la o culoare mai vie. Să vedem… mai am de testat. Vopseaua Majirel mi-a plăcut tare mult, așa că am mai luat două, să am.

Produse random

Bețișoare de urechi, dischete demachiante și șervețele. Toate de la Lidl.

Produse consumate de Mr.

Gel de bărbierit Nivea Men – pare destul de ok, nu am auzit plângeri

STR8 original – nu mai are nevoie de nicio prezentare, e foarte ok, atât ca deodorant, cât și în celelalte produse din gamă

Apă de toaletă Real Madrid – just for fans. Nu persistă deloc. Nici nu știu de unde este

Cam acestea au fost produse consumate în prima lună de vară. Abia aștept să văd ce ne aduce luna iulie, care se anunță incendiară la propriu! Voi ce produse faine ați mai descoperit și folosiți?

6 Replies to “Produse consumate în luna iunie

  1. Dischetele demachiante si betisoarele de urechi le folosesc si eu pentru ca sunt ieftine si bune. Am avut si gelul de dus I love si mi-a placut mult. Am descoperit un parfum foarte fain de vara si accesibil ca pret, in Dm: green-clary sage & Basil de la COLABO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *