Ziua bună, oameni faini! Azi vă arăt repede produsele pe care le-am consumat în luna martie. Prima lună de primăvară a fost mai degrabă o reeditare a iernii, vremea e tare capricioasă și nu îmi plac deloc schimbările astea bruște de anotimp. Noaptea și dimineața e iarnă, la prânz primăvară, iar după-amiaza vară. E tare ciudat! Sper să nu mai fluctueze așa rău și să se decidă odată la o temperatură, fie ea și mai mică. Dar să fie constantă. Nu o să am timp sâmbătă să postez, fiind la muncă, așa că vă arăt azi cele câteva produse pe care le-am folosit luna asta.

Produse pentru ten

Nu știu cum am reușit să consum spuma de curățare de la Ivatherm. A fost unul din cele mai spornice produse ever. Asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut! Am adorat-o, dar s-a dus tare, tare greu. Tonerul de la Avon il știți deja, mai am o sticlă începută și încă una sigilată. Îl ador! Apa micelară Anian a fost genială, nu m-au usturat ochii deloc și a curățat perfect. Crema de ochi de la Balea a fost ok, la fel și crema antirid. Serul Catrice nu m-a dat pe spate, însă da, a fost destul de hidratant.

Produse pentru corp

Mi-a plăcut mult de tot gelul de duș de la Avon ediție limitată cu vanilie și smochine. Miroase superb! Săpunul lichid Cien își face treaba pe bani puțini, la fel și gelul intim MilMil. Am adorat crema de mâini de la Frudia, miroase demențial și hidratează foarte bine! Am reușit să consum un parfum, după muuuuult timp. Seductive de la Guess îl aveam de câțiva ani, știu că l-am primit la un Crăciun, și după calculele mele ar fi avut vreo 6 ani. Deci… dar a fost fain, mi-a plăcut.

Produse pentru păr

Veșnica Mijirel 10.1, care nu prea mi-a mai ieșit, dat fiind faptul că nu am mai avut răbdare să decolorez părul cum trebuie. Lavanda de care am tot abuzat în ultima perioadă. Acum am combinat cu albastru, am o sirenă în cap. Mostrele de la Bumble and Bumble au fost ok, dar nu simt că merită banii aceia la părul meu scurt și nepretențios.

Cam acestea au fost produsele consumate în martie. Destul de multe, zic eu, mai ales la cele pentru ten. Și mai am altele noi, pe care abia aștept să le încerc, deci chiar sunt nerăbdătoare! Voi cu ce produse mai cochetați, ce ați mai descoperit?

5 Replies to “Produse consumate în luna martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *