Ziua bună tuturor! Știu că m-ați dat dispărută, și pe bună dreptate! Nu am mai scris deloc, cel puțin în ultimele 2 săptămâni, așa că aveți tot dreptul să mă certați. Dar mi-am încărcat un pic bateriile și sper să fiu cât mai aproape în ultima lună din an. O să fie aglomerat, o să fie agitație, însă o să merite! Luna decembrie e a doua mea favorită după octombrie. Vin sărbătorile, împodobim bradul (încă nu am făcut-o, însă-azi mâine se întâmplă), primim cadouri și este acea atmosferă cozy, liniștită, doar noi cu cei dragi. S-a dus agitația verii, deși la radio tot aud cum așteaptă festivalurile din vara 2023. Cică să vină vara. Las să mai stea! Azi vă vorbesc despre produsele consumate în luna noiembrie. Nu cred că m-am machiat deloc. Sau dacă am făcut-o, doar o dată sau de două ori, maxim.

Produse pentru ten

Dacă la capitolul make-up am fost zero, la capitolul îngrijire am stat foarte bine și am introdus în rutina mea mai multe produse. Privind poza îmi dau seama că am ratat un toner de la Catrice 2 în 1, adică și peeling și toner pentru minimizarea porilor. A fost chiar interesant, am și serul din aceeași gamă. Însă la capitolul seruri mi-a plăcut foarte mult cel cu vitamina C pură de la La Roche Posay. Mișto rău! La fel și fiolele Hyalu B5 concentrate, acum am serul propriu-zis cu acid hialuronic. Masca de la Holika Holika e faină, trebuie să le aplic mai des. Cleanserul de la Dr. C. Tuna (Farmasi) a fost fain și extrem de spornic.

Produse pentru corp și păr

În ceea ce privește produsele pentru păr și corp, am folosit geluri de duș pentru copii, dar și deodorantul Borotalco, care e nelipsit. Eu am consumat parfumul Moschio Bianco de la Tesori dOriente, e cel mai durabil și persistent parfum ever, genial pe sezon cald, și super ieftin! Mr. a avut un dupe dupa Invictus, însă nu a fost wow deloc. Am folosit și două mostre pentru păr, una de la Kerastase, una de la Gliss. Ok, dar nimic wow. Da, după o utilizare, e greu de dat cu părerea.

Produse random

Suplimente alimentare, siropuri de imunitate și pentru căile respiratorii, șervețele și lumânări parfumate. Cam asta a fost baza. La lumânări am avut oareșce probleme. Deși cele de la Country Candle miros genial, chiar și neaprinse, ghinionul face că ard tare prost și rămâne multă ceară neconsumată.

Cea de la DW Home rămâne favorita mea, miroase minunat!

Cam acestea au fost produsele consumate în ultima lună de toamnă. Deja mă gândesc la brad, la Crăciun, anul acesta am zis că nu îmi mai doresc nimic de make-up sau îngrijire, cine știe ce gadget de beauty. Stau cuminte, am de toate! Sper ca luna asta să las lenea deoparte și să mă mai și machiez. Voi ce produse ați mai descoperit recent?

6 Replies to “Produse consumate în luna noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *