Ziua bună, oameni faini! În septembrie am fost și plecată, am încercat și mai multe produse, așa că nu am reușit să consum mare lucru. Am folosit gama Ivatherm care nu mi-a priit deloc, așa că am trecut la gama Lumi Radiance de la Farmasi. Tenul meu se împacă mai bine cu ea, nu știu de ce nu a agreat Ivatherm deloc, aveam iritații groaznice și niște coșuri oribile pe față. Nu am avut produse travel-size să le iau cu mine în concediu, am plecat cu câteva chestii full-size, însă nu am reușit să scap de prea multe. Zic eu că luna asta voi fi un pic mai conștiincioasă.

Produse pentru ten

Aici am descoperit pad-ul exfoliant de la Frudia, care mi s-a părut tare fain, dar și măștile coreene, Seoul s Girls și Skin 79. Am luat mai multe și o să-mi reaprovizionez stocul, sunt tare faine. Am consumat gelul pentru coșuri de la Avon și deja am început altul, le usucă destul de repede. Apa micelară Pure Stem am avut-o în versiune travel-size, însă nu am putut să mă demachiez pe ochi. Pur și simplu usutura groaznic. Plasturii pentru puncte negre de la Balea ajută oarecum, iar dischetele demachiante de la Cien sunt favoritele mele. Tonerul de la Oriflame a fost ok, însă nimic wow.

Produse pentru corp (și 2 de make-up)

Aici am tot 2 măști coreene, una pentru mâini, una pentru picioare, tare faine. Le ador! Săpunul lichid Senzate mi-a plăcut enorm, la fel și gelurile de duș Organic Shop și Bunica Agafia. Nu diferă cu nimic față de altele, însă au o textură cremoasă și miros fain. Am consumat un rimel de la I Heart Revolution și am aruncat și burețelul de makeup, îl aveam de ceva timp.

Produse pentru păr

S-a terminat prima cutie de pudră decolorantă Igora, una din cele mai bune folosite de mine până acum. M-am și vopsit între timp și am folosit tot Igora, gama Silver Whites. Mi-a ieșit un gri fain, dar cam închis.

Am și aruncat câteva produse de make-up, deschise de prea mult timp și nefolosite. Farduri, iluminatoare, lip glossuri în culori tâmpite, ba chiar și un rimel.Și nu doar – o loțiune cu SPF, un bb cream, un fard și un gel pentru sprâncene. Da, știu, nu mai trebuie să fac cumpărături impulsive. Treaba e că unele din ele au fost primite, adică majoritatea, așa că nu prea am avut ce face cu ele. Însă și acum am câteva produse nedesfăcute, cu care sigur fac un concurs, ca să nu le arunc iar peste un an când dau de ele. Dacă nu le folosești, dă-le mai departe! Bine, cu condiția să nu le fi folosit. Voi ce ați mai descoperit în prima lună de toamnă?

10 Replies to “Produse consumate în luna septembrie

  1. Eu am avut o grămadă de produse după vreo 11 luni în care nu făcusem nimic despre ele, așa că pe la sfârșit de august a cam trebuit să fac 2 clipuri să nu fie unul de vreo oră. Acum cred că aștept până la sfârșit de noiembrie sau început de decembrie cu aceste ambalaje goale, să nu fie nici clip de 5-6 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *