Ziua bună, oameni frumoși! Zi de sărbătoare națională, așa că vă urez și eu La mulți ani, români! Știu că sentimentele noastre legate de țara asta sunt amestecate, însă trebuie să luăm în calcul faptul că nu țara e așa cum e, ci totul pleacă de la conducere. România e frumoasă, deși nu are nimeni grijă de ea. Dar nu vreau să deviez și să intru în polemici. Azi vorbim rapid despre produsele pe care le-am consumat în luna noiembrie, nu foarte multe la număr, dar ceva-ceva. Nu am mai cumpărat mare lucru, doar chestii musai necesare, am mai primit câteva, încerc să nu mai risipesc banii pe ce nu trebuie. Nu de alta, dar am o mulțime de chestii desfăcute și chiar trebuie să le consum pe rând.

Produse pentru ten și make-up

În sfârșit am reușit să termin concealer-ul de la Gerovital. O bună perioadă l-am folosit doar pe el. E foarte bun, mie mi-a plăcut mult. Crema de ochi de la Cetaphil e ok, nu face minuni, dar hidratează bine. Masca cu bule de la 7th Heaven e minune!!! Și rămân la plasturii pentru puncte negre de la Balea, deși încă mă gândesc dacă să nu îmi iau un aparat din acela cu vacuum.

Produse pentru corp și păr

Gelul de duș Ziaja e mâncabil, însă parcă e cantitate prea mare, m-am plictisit de el. Balsamul de păr de la YR nu e wow, dar face treabă. Gelul de curățare Soraya a fost chiar interesant, deși nimic spectaculos. Însă face treabă bună, nu irită și nu înroșește fața. Mi-a plăcut deodorantul cremă de la Rexona, cred că atentez și la al lui Mr. Săpunul lichid de la Nera Plant e vis, miroase bestial. Iar crema de mâini de la Garnier am avut-o la muncă.

Suplimente alimentare

De la Dm iau frecvent suplimentul pentru vegani și vegetarieni. Dat fiind faptul că nu consum carne, cred că mă ajută. FloralAise l-am avut pentru câteva luni și m-am împăcat bine cu el. Pe perioada iernii, am siropul de cătină care e foarte bun și mă ajută destul de mult pe parte de imunitate. Au fost ok și pastilele Imunovita Essential. Mr. ia Neuro Optimizer pentru că urmează un examen foarte important.

Produse random

Aici am destul de puține de data asta, însă trebuie să zic din start ceva. Lumânările miros absolut superb, însă mă disperă că nu ard de tot. Adică un sfert rămâne în recipient și se pierde, practic. Bețișoarele și șervețelele Cien sunt foarte ok, le recumpăr în permanență.

Cam acestea au fost produsele folosite de mine în ultima lună.Multe, puține, ideea e că am reușit să mai desfac din rezerve. Și sper să dau peste produse cel puțin la fel de bune. Voi ce ați mai descoperit, ce produse folosiți mai des și ce recumpărați?

11 Replies to “Produse consumate în luna noiembrie

  1. Uite de ce am eu mai multe geluri de duș deschise simultan, la fel și în cazul altor produse (gen săpun de mâini sau antiperspirante). Mă tot tentează să reîncerc antiperspirantul cremă de la Balea, data trecută m-am cam prostit cu el.

  2. Luna asta nu stiu ce am avut dar am consumat multe flacoane, cutiute si stilute cu produse cosmetice. Cred ca de vina a fost BF, poate am vrut sa-mi demonstrez ca am nevoie de toate acele reduceri tentante.

  3. Deodorantele de subraț, gelurile de duș și măștile sunt și la mine cele pe care se consumă repede. Le-am înlocuit de curând, dar am avut grijă să-mi iau rezerve mai multe. 🙂
    Spor!

  4. Ma interesează bețișoarele Cien. Am mai auzit de ele dar uite ca nu le am luat niciodată. Ce folosesc aineu este masca de la 7th Heaven, imi place mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *