Ziua bună, oameni faini! După toată nebunia de aseară, când toate rețelele sociale erau picate, poate am reușit să ne dăm seama măcar un 5% cât de mult ne acaparează viața internetul. Din partea mea, mi se pare că nu a fost atât de tragic, am supraviețuit, și-așa ieșisem dintr-un full la muncă și nu prea îmi ardea de stat pe telefon. Și mai bine așa. Azi vă arăt ce produse am consumat în prima lună de toamnă. Cam puține, dar compensez pe luna asta, sper. Adevărul e că am început foarte multe și sper să și termin din ele înainte să expire. Asta e adevărata problemă. Dar sunt încrezătoare.

Produse pentru ten

Luna asta am reușit o idee de mai multe măști. Cel puțin teoretic. Am aplicat masca de la Dd”ell, care mi-a plăcut enorm, dar și masca de la Korika. Tot de la Korika am avut și patch-uri de ochi, și mai am cred încă o pereche. Gelurile de curățare de la Cetaphil sunt foarte faine, mi-au plăcut mult. La fel și apa micelară de la Anian, e una din puținele care nu îmi irită ochii.

Produse pentru corp și păr

La capitolul produse pentru corp, gelurile de duș Laino sunt tare faine, miros super și fac multă spumă. Deodorantul Nivea Men e consumat de Mr., eu nu prea mă mai împac cu cele de tip spray. Tare mult îmi place masca pentru picioare de la Korika, nu e la fel de bună ca cea de la 7th Heaven, însă da, e ok. Și crema pentru corp de la Cetaphil m-a convins, cred că o vreau full-size. Masca pentru păr cu cocos e mană cerească! La fel și vopseaua profesională L”Oreal Majirel, e genială, mi-a ieșit o culoare uniformă, superbă.

Produse random

Da, am început să iau mai multe suplimente, uneori simt că am nevoie de ele și adevărul e că până acum sunt ok. Așa că trec pe listă – Aspasia Collagen Beauty, FloralAise și Divenoxin la mine. Lecitina și Neuro Optimizer sunt la Mr., că el e cu studiul. Dischetele demachiante Hygienium sunt un pic incomode, fiind foarte mari, dar ca și textură sunt bune.

Cam acestea au fost produsele de luna trecută, mai mult m-am axat pe a încerca decât pe a deveni fidelă. Adevărul e că am destul de multe chestii pe care voiam să le încerc, așa că am făcut-o. Voi ce ați mai descoperit recent? Care e produsul preferat în ultima vreme?

8 Replies to “Produse consumate în luna septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *