Transportul aerian a luat amploare în ultimii ani, fiind un mod accesibil cu ajutorul căruia oamenii pot ajunge de la o locație la alta într-un timp mult mai scurt. Dacă în trecut drumul până în Italia dura aproximativ 24 de ore cu mașina sau autocarul, iată că acum poate dura doar 2 ore cu avionul.

Prețurile sunt destul de accesibile uneori, în special dacă sunt rezervate zborurile din timp, doar că sunt cazuri în care zborurile au fost anulate. Problema este că mulți dintre cei care aleg acest mijloc de transport merg la muncă sau pentru că au de rezolvat anumite probleme, motiv pentru care un zbor anulat înseamnă mult mai multe probleme care se adună. Oamenii nici nu își primesc banii înapoi, deci este doar o pierdere. Asta pentru cei care nu au auzit încă de aerohelp.ro.

Cere despăgubire pentru zborurile tale anulate

 De obicei dacă plătești pentru un serviciu te aștepți să și ai parte de el, cum este și firesc. După ce plătești un bilet de avion, te aștepți să ajungi la destinație atunci când ai nevoie, dar nu tot timpul se întâmplă asta. Motiv pentru care cei de la Aerohelp pot fi salvarea ta.

Dacă ai avut parte de un zbor întârziat sau amânat, află că poți primi o despagubire zbor. Trebuie să accesezi site-ul www.aerohelp.ro și să completezi căsuțele cu informațiile potrivite astfel încât să descoperi dacă ești eligibil pentru o despăgubire. În funcție de situație poți primi chiar și 600 euro. Dacă primești un răspuns pozitiv poți depune aplicația și să aștepți ca reprezentanții Aerohelp să finalizeze procesul.

Ei se pot ocupa de toate cele necesare, tu doar trebuie să știi să ceri ajutorul și să îți ceri drepturile implicit. Trebuie să știi că poți beneficia de aceste servicii doar dacă este vorba de un zbor din sau în Uniunea Europeană momentan.

Dacă nu au trecut mai mult de 3 ani de la zborul care ți-a creat probleme poți aplica pentru o despăgubire și vei prefera să faci asta prin intermediul Aerohelp pentru că nu te costă absolut nimic. Ai nevoie doar de câteva date cu privire la zborul anulat sau întârziat, printre care compania aeriană și numărul zborului.

Accesează site-ul și descoperă mai multe informații care te interesează și poate aplici chiar pentru o despăgubire, pentru că nu ai nimic de pierdut ci poate chiar ai de câștigat.

Contact:

help@aerohelp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *