Să dăruiești ceva unei persoane este gestul care îți umple inima de bucurie. Însă să alegi cadoul este o adevărată aventură. Uneori te simți epuizat de idei și te gândești ce ai putea dărui unei persoane care aparent are de toate? Un cadou special ar putea fi un set de instrumente de scris Parker, un brand de top. Iar acesta îl găsești la 999cadouri.ro.

Un set Parker poate fi dovada faptului că dorești să oferi ceva mai mult decât un simplu obiect care să joace rol de cadou. Instrumentele de scris sunt utile și de fiecare dată când persoana în cauză le va folosi își va aminti de tine, cel care i le-a dăruit cu mult drag. Ba mai mult decât atât, oferta de la 999cadouri.ro este legată și de posibilitatea de a personaliza aceste obiecte. Gravura va face ca un cadou de acest gen să fie prețios și la propriu și la figurat.

Set Parker cu instrumente de scris, cu garanție de 2 ani

Parker este brand asociat cu luxul, un producător de instrumente de scris și accesorii remarcabil de elegante. Brandul este totodată unul cu tradiție în ceea ce privește linia clasică de stilouri și pixuri. Sunt folosite de fiecare dată doar materiale de înaltă calitate, iar unele detalii sunt înnobilate de materiale prețioase. Vei găsi instrumente de scris placate cu aur, rodiu, altele cromate.

Nu doar că rezistă în timp, însă sunt realmente speciale. Și pot deveni și o amintire specială, dacă vei alege să dăruiești un set de instrumente de scris semnate Parker.

Vei găsi la 999cadouri.ro set cu pix și stilou, din alamă și placate cu crom. Sunt elegante, lucrate cu atenție, cu finisaje de calitate. Stiloul are vârf cu pastilă de iridiu și este funcțional atât cu cartușe, cât și cu convertor.

Cauți ceva sofisticat? Alege setul de instrumente de scris în varianta neagră, în set cu o stea argintie din rășină. Poate fi o alegere excelentă pentru o femeie pe care dorești să o surprinzi. Dacă munca sa implică semnarea actelor zi de zi, dacă lucrează la birou sau pur și simplu prin natura meseriei are nevoie mereu de un pix la îndemână, oferă-i șansa de a se bucura de lux și de un pix special.

Descoperă la 999cadouri.ro și alte variante de cadouri pe care le vei găsi ca fiind impresionante.

Contact:

contact@999cadouri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *