Ziua bună, oameni faini! Astăzi vorbim despre câteva produse nou descoperite pentru părul meu. Da, el trece prin perioade schimbătoare, a fost lung, scurt, acum îl las iar să crească, l-am decolorat, vopsit, a fost pastel, negru, blond sau roșcat. Înainte foloseam foarte mult placa, acum am trecut la uscător sau la peria rotativă. Deci oricum ar fi, este supus unui tratament termic. Și da, îl afectează groaznic. Tocmai de aceea caut mereu produse care să îl curețe și să îl hrănească fără a-l supune altor daune. Am nevoie de ceva eficient și ușor de folosit, întrucât nu am mereu timpul necesar să mă ocup. Produsele de la Hair Boutique au ajuns la fix, întrucât rămăsesem fără balsam, deși am constatat că este prea ”light” pentru nevoile părului meu.

Ce nevoi are părul meu

Pe scurt, părul meu are o lungime scurtă spre medie, este gras, la 2 zile are nevoie de spălare. Este fin, lipsit de volum. Este decolorat și vopsit. Are tendințe de înspicare a vârfurilor foarte rapide. Îl tund frecvent, chiar dacă vreau să crească. Cred că altfel nu l-aș mai putea ține sub control. În plus, chiar și gras fiind, am sesizat că deși foloseam balsam, nu era suficient de hidratat. Concluzie? Am nevoie de produse care să protejeze culoarea, să protejeze firul de păr și vârfurile, să hrănească și să hidrateze, dar fără să încarce.

Așa a ajuns la mine acest Kit Reparator pentru păr vopsit Keen Strok de la Hair Boutique. Acesta conține un șampon fără sulfați pentru păr vopsit, o mască Plexy și un spray-tratament leave-in 15 în 1. Sunt 3 produse care ajută enorm la menținerea unui păr sănătos, colorat și strălucitor. Personal, m-am convins că masca e o idee mai bună decât balsamul, iar acum am scăpat de prejudecățile conform cărora nu trebuie folosită la fiecare spălare.

Despre produse:
 • Șampon fără sulfați

Vine în varianta de 300 ml, suficient pentru minim o lună și jumătate la lungimea părului meu, cu două șamponări la 2 zile. Nu conține sulfați, ceea ce e foarte important, adică nu atacă firul de păr. Are, în schimb, în componență, vitamina E, colagen, acid hialuronic și filtru UV, care protejează culoarea mai mult timp. Și da, asta chiar am sesizat. Dat fiind faptul că sunt roșcată, e o culoare foarte pretențioasă, care se duce imediat, mai ales de pe părul decolorat. Dar de data asta văd că ține foarte bine. Șamponul îl folosesc în cantitate foarte mică, face spumă suficientă, mai puțin la prima șamponare, mai mult la a doua.

 • Mască Plexy

Este o mască renegeratoare, ce vine în recipient de 300 ml. O să îmi ajungă foarte mult timp, pentru că folosesc destul de puțină. Ce vedeți în poză e cât am consumat cam în 2 săptămâni, așa că… 2-3 luni mai durează până o termin, cu siguranță. Înainte foloseam mască doar la câteva spălări. Ce am folosit până acum îmi cam încărca părul, iar acesta stătea cam lipit de cap după utilizare. Arăta gras și pleoștit chiar și după spălare. De data asta nu am mai avut problema asta, chiar dacă am folosit produsul la fiecare spălare. Aplicat puțin, lăsat câteva minute, clătit bine. Lasă părul moale, descurcat și nu îi ia din volum. Conține proteine vegetale, ulei de macadamia, colagen și vitamina E, care repară părul.

 • Tratament leave-in 15 în 1

Acest produs vine sub formă de spray, în recipient de 250 ml, cu pompiță de dozare. E un tratament fără clătire, ce se aplică pe părul umed, după spălare, și se coafează/usucă conform obiceiului. Are 15 beneficii – repară, hrănește, hidratează, conferă strălucire & suavitate, oferă protecție termică și protecție solară, are efect antioxidant și regenerator, sigilează cuticula, este anti-frizz, conferă volum, face părul ușor de pieptănat, dă flexibilitate și luptă împotriva ruperii părului.

L-am folosit împreună cu șamponul și masca dela Hair Boutique și pot spune că mi-a fost teamă să nu îmi rămână părul lipit de cap.Nici vorbă de așa ceva! Îmi place maxim că pot folosi un singur produs cu atâtea beneficii, mai ales că trebuia să folosesc și ceva de hrănire, și ceva de reparare, și ceva de protecție termică… deja avem 3-4 produse pe listă leave-in. Și era prea mult. De data asta, pot spune că am găsit varianta ideală! Am menționat că produsele miros minunat? În plus, mirosul persistă până a doua zi pe păr. Ceea ce, recunosc, mi-a plăcut.

Întotdeauna e important să găsești produsele ce îți satisfac toate nevoile. Dar nu neglija nici întreținerea părului. Tunde-l minim la 3 luni pentru a se regenera. Nu exagera cu folosirea plăcii sau a aparatelor de styling ce dau căldură. Sau dacă o faci, folosește produse de protecție sau aparate cu protecție. Las-o mai moale cu vopseaua și decoloratul. Nu e chiar ok pentru păr. Iar în final, ia-ți și tu produsele de la Hair Boutique, ca să ai un păr hrănit și hidratat! Tu ce rutină de îngrijire a părului ai? Ce produse folosești?

14 Replies to “Produse de la Hair Boutique pentru un păr minunat

 1. Eu folosesc perioada aceasta samponul si masca de par Botanic Therapy Green Tea si masca cu miere si imi plac foarte mult, foarte foarte bune!! O sa le notez si pe ale tale pentru viitor, mersi!

 2. Chir când am fost ultima oară la salon, mi s-a spus cât de importantă este masca pentru păr, pe lângă celelalte produse. Știam și eu că esteimportantă hidratarea, dar sincer, nu dădeam așa importanță măștii.
  Nu am folosit încă produsele acestea, dar le trec pe listă.

 3. Foarte interesante sunt aceste produse !
  Multumim frumos pentru informatii si pentru recomandare !
  Sa le folosesti cu drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *