Ziua bună, oameni faini! De când am blogul și mai ales de când petrec mai mult timp în social media, am făcut cunoștință cu foarte multe branduri. De skincare, haircare, make-up, diverse. Nu toate mi-au plăcut la fel de mult și nu mereu am considerat că ce e ieftin e de o calitate mai inferioară și viceversa. Cred că există produse mai accesibile care sunt foarte eficiente, precum și produse mai scumpe care nu-și merită banii. Tocmai de aceea am ales mai mereu produse din gama de mijloc, să nu dau nici foarte mulți bani, dar să facă o treabă bună. Totuși, acum vreo 2 luni am prins o ofertă foarte bună la Notino și am reușit să îmi iau și eu primele mele produse high-end de skincare de la Clarins și de la Estee Lauder. Totodată, am primit și ceva cadouri, fapt care a sporit entuziasmul.

Estee Lauder DayWear

Achiziția am făcut-o pentru crema DayWear cu SPF15 și acțiune hidratantă și antioxidantă de 24 de ore. Raport calitate-preț mi s-a părut ok, așa că am decis să o comand. Am primit cadou cele două produse travel-size Revitalizing Supreme +, care fac parte din categoria superioară.

Textura este minunată, lejeră, intră repede în piele, iar crema are un miros plăcut, fresh. Ambalajul e și el mai luxuriant, cutiuța vine și ea în ambalaj de carton. Prezentare e tare faină. Iar tenul, ah, tenul îmi mulțumește după fiecare utilizare. Din indicații am aflat că poate fi utilizată atât ziua, cât și noaptea, însă având și SPF, eu am ales să o folosesc doar ziua.

Estee Lauder Revitalizing Supreme +

Seara utilizez Revitalizing Supreme+. Crema de ochi o folosesc în ambele momente ale zilei. Prețurile sunt simțitor mai mari, însă părerea mea este că merită din plin! Promite efect de lifting, fermitate și elasticitate. Gama conține acid hialuronic, extract din celule stem de cactus, extract de moringa și extract din floare de hibiscus. Se simte cum tenul este hrănit și hidratat. Și pielea din zona ochilor pare mult mai odihnită. Nu zic că produsele mai accesibile, cum ar fi cele de la Avon, nu fac treabă bună, însă aici, calitatea high-end chiar se vede și se reflectă în preț.

De obicei alegeam produse drugstore, însă o dată cu înaintarea în vârstă constat că nu toate îi mai fac efectul. Așa că prefer să apelez la formule mai concentrate și mai sigure. Poate nu voi alege mereu produsele high-end, însă în mod cert voi căuta cele mai bune oferte la Notino, iar când va mai fi vreo promoție cu ceva cadouri, sigur nu voi ezita!

5 Replies to “Am folosit și produse high-end de la Estee Lauder

  1. Si eu am profitat in ultimul timp de ofertele de pe Notino. Chiar am primit produse destul de scumpe cadou. Nu am incercat Estee Lauder decat in variante micute … Imi starnesti curiozitatea si am sa fiu cu ochii pe oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *