Cu toții știm că începutul de an este un moment perfect pentru adoptarea unor obiceiuri sănătoase de viață. Tocmai de aceea, la finalul lunii decembrie sau în primele zile din ianuarie ne facem o scurtă evaluare a anului trecut și adoptăm noi rezoluții și hotărâri. Dacă încerci să schimbi ceva de unul singur, parcă totul pare mai dificil; așadar, cum ar fi să încercăm ca în acest an să ne implicăm și partenerul sau întreaga familie în aceste noi planuri? De exemplu, poate te-ai decis ca în noul an să mănânci mai sănătos (să elimini pe cât posibil zahărul, să nu mai mănânci fast-food ș.a.); poate te-ai hotărât să faci mai mult sport și să iei unele suplimente pentru a te simți mai bine; poate vrei să slăbești; poate vrei să renunți la produsele sintetice pe care le folosești în viața de zi cu zi (pentru curățenie sau cosmetică). Cu siguranță îți va fi mai ușor dacă încerci să faci schimbarea dorită alături de cei de lângă tine (poate chiar prieteni ori colegi apropiați) – ia lucrurile treptat, cu pași mici și rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

Iar dacă vorbim de începuturi noi, poți găsi toate aceste ajutoare (în ce privește produsele, tratamentele, remediile sau suplimentele necesare) în noul magazin naturist online Naturalis-Market. Pentru a te motiva, vom trece în revistă câteva dintre motivele pentru care merită să incluzi în viața ta și a familiei tale acest tipuri de produse bio:

  • Dacă alegi produse și alimente organice reduci riscul ca organismul tău să fie supus influențelor negative venite din partea insecticidelor și pesticidelor deosebit de toxice pe care le folosesc astăzi agricultorii. Aceste substanțe chimice pot să cauzeze cancer, să cauzeze dezechilibre hormonale, să afecteze sistemul central/nervos, sistemul digestiv, reproducător …și din păcate, lista poate continua.
  • Copiii sunt în mod special vulnerabili la aceste chimicale, deoarece sistemul lor imunitar este încă în dezvoltare (pe de o parte); pe de altă parte, cei mici au tendința să mănânce mai multe alimente de același tip, comparativ cu adulții (să ne gândim la gustările lor sau la micul dejun).
  • Astăzi există o mulțime de produse naturiste ce pot înlocui articolele de igienă, cele pentru sarcina ori alăptare, dar și alimentele pentru copii. Astfel, încă de dinainte de a se naște, micuțul vostru poate să fie ferit și mai apoi păzit de afecțiuni și boli: de la creme până la amestecuri pentru griș și lapte, biscuiți fără gluten etc.
  • Optează pentru produsele alimentare bio și naturale, fără grăsimi animale sau colesterol. Acestea pot să înlocuiască cu succes produsele pe bază de lapte animal, dulciurile superrafinate (cu un conținut prea ridicat de zahăr), băuturile carbogazoase, condimentele și mirodeniile pline de E-uri și conservanti.
  • Începe curele de detoxifiere potrivite, folosind doar suplimente și remedii naturale. Nu trebuie să te temi de efectele secundare ale medicamentelor din farmacii și nici să cauți zeci de păreri pentru începerea unui astfel de tratament.
Tu ce alte beneficii ai adăuga acestei liste? Ai experiențe pe care să le împărtășești și altor cititori ai blogului? Lasă un comentariu în spațiul de mai jos sau pe Facebook și continuăm discuția!

2 Replies to “Produse naturiste pentru întreaga familie

  1. de vreo 3-4 saptamani am inceput si eu sa vizitez magazinele naturiste si online si fizice, Motivul principal este ca vreau sa consum mai multe fibre anul acesta si sa scot pe cat se poate zaharul din casa. Sa vedem daca si reusesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *