Ziua bună, oameni frumoși! Astăzi vin la voi cu o restanță de anul trecut, produse pe care vi le-am arătat în social media, dar care nu au apărut aici, pe blog. Vorbesc, desigur, despre produsele De La Mânăstire. Acestea sunt făcute chiar la mânăstirea Turnu, în județul Prahova, din materii prime alese și culturi proprii. Călugării și persoanele care le produc au grijă ca aceste produse să nu fie doar hrana trupului, ci și sufletului. Și ce bucurie mai mare când știi că prin comercializarea lor, se contribuie la inițiative sociale din jurul mânăstirii – Centrul Socio-Medical Sfântul Dorothei, Centrul Socio-Cultural Sfinții Martiri Brâncoveni și Așezământul ”Leagăn prins de stele”. Lucrurile astea sunt plăcute înaintea lui Dumnezeu și trebuie să ne bucurăm că putem contribui la ele.

Produsele de băcănie – nelipsite din gospodărie!

Când spunem De La Mânăstire, spunem produse de calitate, făcute de oameni cu frica lui Dumnezeu. Spunem alimente de bază, dar și suplimente sau produse cosmetice. Am avut ocazia să încerc făina, mălaiul, tărâțele, mierea polifloră, dar și tăițeii de casă, care au fost unii din cei mai buni pe care i-am mâncat până acum! Eu i-am făcut cu ciuperci și un sos de smântână și au fost demențiali!

Din făină am făcut o pizza de casă. De ceva timp am încetat să mai comand, dat fiind faptul că oricum s-au cam scumpit toate. Iar ce faci tu cu mâna ta întotdeauna e mai bun. Da, e mai comod să comanzi, însă în mod cert, ies mai ok așa. Plus că îmi pot pune ce ingrediente vreau, mai ales că de la mine din meniu lipsește carnea. Din mălai am făcut o mămăligă cinstită cu brânză și smântână, de numa numa!

Produsele cosmetice – răsfăț pentru pielea ta

Cât despre produsele comsetice, săpunul solid cu gălbenele și lavandă curăță și hidratează excelent, iar apa de lavandă o folosesc pe post de toner. Lasă tenul mulțumit, nu am avut probleme cu iritații sau coșuri, îmi priește! Cât despre balsamul cu gălbenele, cred că e un produs indispensabil în casa fiecăruia dintre noi. Este multifuncțional, foarte bun pentru răni, arsuri sau orice fel de vătămare.

Recomand cu drag produsele De La Mânăstire, diferența stă în micile detalii, în grija cu care sunt produse. Să nu uit să vă spun că au toate certificările necesare! Așa că atunci când vreți să cumpărați ceva bun, natural și care face bine și altora, îndreptați-vă atenția spre produsele de la mânăstirea Turnu!

9 Replies to “Produse cu spor și cu har de la mânăstirea Turnu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *