Trăim într-o lume în care problemele ce țin de aspectul nostru fizic, începând de la lipsa unui dinte sau căderea masivă a părului au numeroase rezolvări. În timp ce unele sunt de scurtă durată, altele mai avansate constituie un interes major pentru cei care s-au săturat să revină la aceleași situații inconfortabile.

Cei interesați de un transplant de păr, indiferent de motivul pentru care acesta cade, își îndreaptă astăzi atenția asupra tehnicii Q-FUE, o adevărată performanță în materie de implanturi de păr la Clinica Dr. Felix Hair Implant. În cadrul acestei clinici profesionale își recapătă viața socială mulți dintre cei care s-au retras treptat, involuntar, din societate din cauza disconfortului cauzat de căderea părului sau aspectului nesănătos al acestuia, al firelor subțiate și rare.

Alopecia este cu siguranță o afecțiune traumatizantă, motiv pentru care cei ce se confruntă cu aceasta au inhibiții. Prin transplantul de păr, aceștia își recuperează nu doar podoaba capilară, ci își reconstruiesc psihicul și încrederea în propriile persoane.

Q-FUE, o tehnică de transplant de păr revoluționară

Se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, și presupune implantarea părului fir cu fir, fiind o soluție profesională și permanentă privind restaurarea capilară. Este o procedură ce poate fi aplicată cu succes și celor care au piele grefată, respectiv cicatrici cauzate de arsură.

Poate fi vorba despre refacerea liniei frontale, a zonei centrale – indiferent de asta, medicii ultraspecializați ai Clinicii Dr. Felix Hair Implant dispun atât de experiența necesară, cât și de instrumentele potrivite pentru a oferi rezultatele mult așteptate. Mărturie pentru reușita operațiilor realizate de aceștia stau și testimonialele oferite de celebrități și nu numai – poți vedea pe drfelixhairimplant.ro cine sunt cei care au beneficiat de aceasta procedură și și-au îmbunătățit calitatea vieții datorită ei.

Implantarea se realizează exclusiv manual, fir cu fir, numai după consultație, prima etapă din întregul proces. Specialiștii marchează zonele donatoare și pe cele primitoare. Realizează în acest sens anestezie înainte de extracție și implantarea de grefe.

Întrebarea cu care vor veni cei mai mulți referitor la ce anume face ca tehnica Q-Fue să fie specială are și un răspuns pe măsură. Nu poți trece cu vederea faptul că firele de păr vor fi implantate în funcție de unghiul dorit,  fapt ce nu este posibil în cazul altor metode de transplant. În mod natural, părul nostru crește la un unghi anume, între 10 și 45 grade. Deci aspectul întregii podoabe capilare post implant și perioada de creștere va fi unul perfect natural.

Află mai multe despre un astfel de transplant de păr, etapele pe care le presupune și alte avantaje, precum și rezultate ale procedurii, pe drfelixhairimplant.ro.

One Reply to “Q-Fue – tehnică avansată pentru un transplant de păr, folosită la Clinica Dr. Felix Hair Implant”

  1. sa stii ca silioane nu mi-as pune, alte operatii nu mi-as face, dar transplant de par m-as incumeta sa fac, daca voi ajunge sa am parul si mai rar decat il am acum. Cred ca merge si la femei, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *