Mă gândeam că aș fi mai fericită dacă aș apela săptămânal la un masaj, o procedură pentru ten, o ședință pentru slăbit, una-alta… Cred că astfel de răsfățuri ar trebui ridicate la statut de necesitate, întrucât oricum mergem la muncă, iar stresul e enorm. În fiecare zi mă plâng de cât de urât îmi stă părul, de câte kg am mai pus pe mine sau de vreo durere de spate, mai ales, așa că nu mi-ar strica să mai fac ceva în privințele acestea din când în când. Nu știu voi cum definiți această stare, acest cuvânt, răsfăț, dar eu îl împart în trei categorii:

1. Răsfăț pentru corp

Indiferent că e vorba de masaj sau epilare, de tratamente anticelulită sau proceduri de slăbit, e modalitatea de relaxare preferată! Cui nu i-ar plăcea să i se ia celulita cu mâna? Cei de la Nomasvello oferă numeroase tratamente, atât pentru corp, cât și pentru ten. Eu aș alege și tratamentul pentru fermitate, epilarea definitivă am încercat-o și chiar mi se pare o idee faină!

rasfat-celulita2. Răsfăț pentru ten

Dacă tot vorbim de Nomasvello, vă spuneam că ei au și tratamente pentru ten. Epilarea definitivă intră și sici, vorbim de mustață sau alte fire răzlețe. Nu vă faceți că nu știți, că știu că și voi vă confruntați cu de-astea! Aici găsiți mai multe detalii despre rejuvenarea facială, curățarea cu ProSkin și tratmentul LED+ Estetic. Aș merge zilnic să mă pensez, să mi se curețe punctele negre, să mi se facă un masaj… Chiar simt nevoia!

1161493-png3. Răsfăț pentru păr

La coafor ajung extrem de rar! Și nu că nu mi-aș dori, dar n-am nici timp, nici prea multe finanțe. Hai să zic, de vopsit mă vopsesc acasă, deși nu ar strica să se ocupă cineva avizat, să nu-mi ardă părul la decolorare, cum fac eu, nici să nu mă facă plină de pete. Și serios acum, nu din fiță, ci din oboseală, mi-ar plăcea ca cineva să mă spele pe cap, să-mi facă un masaj și să îmi dea volum la păr (eu habar nu am cum, nu-mi iese niciodată!!!)

Nu mi-ar plăcea să se ocupe cineva de unghiile mele. Asta nu, chiar prefer ca manichiura să o fac eu, să stau să desenez sau să ștampilez și să-mi aleg combinațiile de culori dorite. Mi se pare și mai safe, ce-i drept, ținând cont că nu știu pe cine au mai fost folosite instrumentele. Nu o dată am auzit cazuri de infectare. Vouă ce răsfăț v-ar face plăcere să vi-l acordați mai des?

24 Replies to “3 tipuri de proceduri de răsfăț pentru o stare de bine

  1. Imi place mai degraba sa investesc eu in cateva aparate cosmetice si sa ma fac acasa plus urmaresc tutoriale de tot felul, la saloane preturile sunt mult prea piperate doar la ocazii am apelat. Mai nou ma tund si singura dupa ce am patit-o la un salon, dar imi doresc sa imi tatuez sprancenele si trebuie sa apelez la specialist desi mi-a trecut prin cap sa ma fac chiar eu :))

    1. aoleu, experimente cu masura :)) eu le fac cam pe toate acasa – ma tund, ma vopsesc, ma epilez, ma pensez, dar nu neg ca mi-ar placea din cand in cand si un masaj profesional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *