V-am promis că o să revin pe blog cu cel puțin două recenzii pe săptămână, așa că încerc să mă țin de cuvânt! Cere-mi ce vrei! este prima carte din seria cu același nume, scrisă de Megan Maxwell. Acesta este pseudonimul sub care semnează autoarea María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, născută în 1965 la Nürenberg, în Germania, din tată american și mamă spaniolă. Crescută în Spania, a scris numeroase romane chick lit încă din anul 2009. Debutul ei în genul erotic, Cere-mi ce vrei!, a fost distins cu premiul Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica, iar întreaga serie a primit următoarele distincții –

  • Premiul Internațional Seseña 2010
  • Premiul AURA 2013
  • Premiu l acordat de Encuentro Yo Leo RA (Romane pentru adulți)
  • Premiul Dama de la Clubromantica com 2010, 2011 și 2012.

Cere-mi ce vrei! este povestea focoasei spanioloaice Judith Flores și a teribilului neamț ”Iceman” Eric Zimmerman. Cărțile lui Megan Maxwell au fost publicate și la noi în țară la Editura Publisol.

Făcând parte din categoria de vârstă 18+, vă zic de pe acum că Megan Maxwell are un stil similar cu Sylvia Day, E.L. James sau chiar Sandra Brown. Vorbim de cărți deschise, nerecomandate celor slabi de îngeri sau celor pudici.

Tipul bogat, ”de gheață”, devine deja binecunoscut în literatura de acest gen. Nu o să găsiți decât bărbați super dotați, fără inhibiții, cu inima de piatră, cu ceva bagaje emoționale. Dar în fond și la urma urmei, cred că ăsta e și farmecul literaturii de genul – să te poarte într-o lume ideală, în care să îți lași imaginația liberă. Judith, gagica ce urmează a fi inițiată, este, bineînțeles, fată mai cuminte, genul de poziția misionarului și cam atât. Dar în momentul în care Eric Zimmerman vine și îți propune jocuri incitante… nu ai cum să refuzi.

” – Ești un autoritar din naștere, nu știu nimic despre tine, decât că îți plac lucrurile interzise și sexul. Așa că, dacă se poate, aș vrea să te cunosc mai mult…”

Cei doi par a fi complet diferiți, și totuși foarte asemănători în ceea ce privește relațiile și jocurile. Deși Judith pare a fi o tipă mai finuță, iar la Zimmerman clar nu te-ai aștepta să se desfășoare așa… se pare că lipsa de inhibiții câștigă, iar cei doi trăiesc niște clipe extrem de pasionale.

Prima carte a seriei rămâne un pic în pom așa că, recunosc, m-a făcut extrem de curioasă! Și nerăbdătoare pentru volumul 2! Oare ce se va întâmpla cu cei doi și cum vor reuși să treacă peste diferențele dintre ei? Ei bine, Cere-mi ce vrei! este o carte cu adevărat savuroasă, pentru femei non-pudice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *