Ziua bună tuturor! Pentru cine nu s-a hotărât la ce film să mai meargă, vă fac eu o recomandare. Nu m-aș fi dus la Klaus & Barosso de bună voie, vă recunosc, însă am câștigat o invitație dublă la avanpremiera de la Galați și am zis să profit, că și-așa nu am mai văzut un film calumea de ceva timp. Am fost în decembrie și la Miami Bici 2, revin cu păreri și despre el. Revenind. Klaus & Barosso e un film românesc, iar la avanpremieră au fost prezenți Klaus (adică Adrian Nicolae) și încă un actor (nu am reținut numele). Mi-a plăcut faptul că la final de proiecție au avut și un concurs, au încercat să converseze cu publicul, chiar dacă unele persoane au fost un pic cam necioplite și au ieșit din sală. Dar să vă zic despre film.

De Adrian Nicolae jur că nu am mai auzit până acum. Nu, nu am văzut Taximetriștii. Și poate bine am făcut, am auzit că nici nu a fost mare lucru de capul lui. Eu m-am dus mai mult la acest film pentru Micutzu. Că na, vorba aia, de el am mai auzit. Totuși, filmul se învârte în jurul lui Klaus, rolul lui Barosso mi se mare oleacă mai în umbră. Ideea e simplă – Barbu și Claudiu sunt frați. Barbu, pe cât e de mare, pe atât e de calm și de civilizat. Claudiu e pramatia familiei, care se mai și împrumută la cămătari. Tocmai de asta organizează o petrecere a burlacilor într-un bar care, ați ghicit, nu e al lui. Se lasă cu o stripperiță cam ciufută, cu un vecin prea credul și cu o ceată de bărbați atât de….

Totuși, filmul e simpatic, fără înjurături (culmea!), dar nu vreo capodoperă. Nu mai știu unde citisem că e un film românesc altfel. Da, altfel că nu se înjură ca în codru. În rest, mai are până să ajungă la nivelul Hangover. Mna… Dar la comedii mai suntem cum mai suntem. Nu înțeleg de ce nu încercăm și alte genuri. Drame, thrillere, horror-uri. La ce țară avem și cât folclor e, cred că ar ieși un film de groază mișto. Dar na. Ne mulțumim până una-alta cu ce avem.

Sunt curioasă dacă voi ați fost să vedeți filmul și dacă v-a plăcut. Ce film credeți că merită banii pe bilet în perioada asta? Aștept recomandări de la voi!

2 Replies to “Recenzie de film – Klaus & Barosso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *