Ziua bună, oameni faini! Săptămâna asta vreau s-o începem cu o recomandare de mâncare foarte, foarte bună! Gătesc frecvent acasă, cu toate astea, mai sunt dăți când nu am chef. Sau dăți când am mânca altceva. Așa că mai obișnuim să mai dăm și comenzi. În general asta se întâmpla când aveam pofta de pizza, shaorma sau sushi, însă mai nou am început să facem asta și cu mâncarea gătită. Ceea ce nu e rău, pentru că am redus drastic consumul de fast food. Treaba cu lipsa cărnii îmi limitează posibilitățile, așa că prefer să înlocuiesc. Mai folosesc aplicația Glovo, mi-am activat și Glovo Prime pentru livrări gratuite, și chiar pot spune că merită. În general comandam direct de la pizzerie, așa că livrarea se făcea cu personal propriu. Dar și prin Glovo e foarte rapid. Cel puțin cât am comandat eu de la Mc și de la Mojar.

Cine sunt cei de la Mojar?

Din ce am căutat eu, și mi-a luat ceva să îmi dau seama, ei au doar sediu social, nu au și restaurant propriu-zis. Păcat, pentru că altfel eram zi de zi la ei! Dacă am înțeles bine și luându-mă după adresă, fac mâncarea în incinta salonului de evenimente Regal. Dacă așa e pe livrare, îmi dau seama ce mâncare bună e la nunți acolo! Nu știu dacă sunt listați și pe Food Panda sau pe Tazz, dar pe Glovo îi găsiți garantat. Au în meniu atât mâncare gătită, cât și burgeri și paste. Găsiți supe-creme, desert, tochitură, nu sunt sute de feluri de mâncare, însă preferințele sunt satisfăcute! Pe pagina de Facebook găsiți câteva poze și cu preparatele. Atenție, o să vă plouă în gură!

Ce am comandat noi?

Prima dată când am comandat la ei am luat ciulama de ciuperci și tochitură. Acum am ales paste Quatro Formagi și Burger italian cu cartofi crispy. La desert, orez cu lapte și sos de vișine, că nu mai mâncasem de ceva timp. Am prins și o super ofertă cu o reducere de 16 lei la orice comandă, iar preparatele erau deja reduse cu 25%, așa că pe tot ce am luat am dat doar vreo 40 de lei.

Livrarea? Promptă! În maxim jumătate de oră e la tine, caldă și ce apreciez foarte mult, în recipiente de carton, cu capace de plastic transparente, ce pot fi reciclate – super idee!!!!

Mâncarea? Divină! Ciulamaua era mâncarea pe care am detestat-o toată viața mea, am zis că nu o să pun gura pe ea niciodată! Și culmea, când am comandat prima dată, am mâncat-o și mă lingeam pe degete! Efectiv delicioasă. Pastele? Yummy! Multă brânză și multă smântână lichidă!

Burgerul arăta chiar bine, deși e cu carne, era o combinație cu ceva roșii uscate, chiar inedit! Iar cartofii au fost super buni și ei!

Iar orezul cu lapte… nu am mâncat niciodată ceva mai bun! Combinația cu sos de vișine e genială!

Prezentare simplă, impecabilă, ambalaje din carton (deserturile gen cheesecake sau tiramisu vi se aduc în borcan de sticlă, nu de plastic) și gustul divin, toate fac din Mojar un proiect de succes! Sper din suflet să aibă comenzi multe, multe, pentru că merită! Acest articol nu este sponsorizat, este părerea mea după ce am comandat de la ei. Consider că merită promovați, așa că dacă sunteți din Brăila, încercați și altceva!

13 Replies to “Recomandare mâncare bună – Mojar Brăila

  1. Arată demențial de bine ,chiar îmi ploua în gură și la asemenea preț se merită din plin ,păcat că nu sunt pe aproape și livrarea super repede .Bravo lor ,cred că vor avea mulți clienți .

  2. Multumesc pentru info, chiar planuiesc o fuga pana la Braila pentru cateva zile si recomandarea ta ma va ajuta cu siguranta!

  3. Daca as putea sa comand in fiecare zi de undeva, as fi tareee fericita :))
    Arata delicios totul, merita promovati!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *