Ziua bună, oameni dragi! E deja joi și pentru mine e un fel de început de weekend, dat fiind faptul că mâine avem zi de socializare. Asta înseamnă trezit o idee mai târziu și fără muncă de birou. Ceea ce nu e neapărat rău. Sâmbătă am ultima zi de sondaje, așa că apoi o să fiu mai relaxată. Ieri am pus și eu mânuța pe ultimul număr al revistei Unica, a trecut ceva vreme de când nu am mai citit-o. Am renunțat la obiceiul de a cumpăra reviste, o fac doar când văd vreun cadou fain. Și de data asta a fost interesant, așa că – punct în plus.

Unica de octombrie îi aduce pe copertă pe Andreea și Cabral Ibacka. La pachet vine cu câteva cadouri, destul de utile – gel de duș cremă Gerovital Full of Fresh – full size, mostră de 2 absorbante de noapte Always Platinum, mostre de cremă Elmiplant Multi Collagen și Vichy Slow Age.

Andreea și Cabral Ibacka sunt doi din tinerii care îmi plac din showbiz-ul românesc. Nu urmăresc prea des, dar mi-au părut mereu la locul lor, fără scandaluri și intrigi ascunse. Mă bucur pentru copilul ce e pe drum și articolul chiar mi-a întărit impresia de familie unită și frumoasă!

Dragoș Bucurenci e unul din oamenii care îmi plac și pe care îi stimez. Tipul are o mentalitate deschisă, e deschis, activ, îmi place că-și susține cauzele și poate să dea multe!

Despre bullying sau cum se comportă copiii unii cu ceilalți, despre porecle și acțiuni de intimidare, ce se întâmplă în zilele noastre este foarte grav. Agresivitatea de care dau dovadă copiii și adolescenții este mult mai mare decât în zilele noastre, mi se pare că evoluează prea repede și mă tem că de un procent mare e responsabil, poate, și televizorul. Desenele animate de azi sunt cu totul altfel față de Tom&Jerry. Lumea e diferită și mulți copii copiază ce văd în familia lor, din păcate.

În ceea ce privește partea de beauty, mi-au plăcut recomandările legate de măștile de păr homemade. Și eu zic la fel, că nimic nu se compară cu produsele profesionale, mai ales când te știi cu un fir de păr cu probleme. Totul se adaptează  nevoilor noastre. În ceea ce privește zona de make-up, se poartă buzele nude. Asta nu poate decât să mă bucure, am vreo 2-3 rujuri tare frumușele în nuanțe nude!

Alt articol care mi-a plăcut este cel legat de achiziția unei mașini noi. De ce nu e rentabil, de ce e bine să îți cântărești deciziile foarte bine și ce să facem mai departe? Cum să ne organizăm financiar? Îmi place rubrica, nu știu dacă e de ceva timp, dar mă bucur că cineva explică pe înțelesul fiecăruia!

M-am bucurat de vreo oră de relaxare cu revista Unica, mi s-a părut o idee mai interesantă ca de obicei. Sper să apară cadouri mai faine și de acum încolo, atrăgătoare. Nu garantez că o voi cumpăra constant, dar cel puțin când voi considera că e cazul. Voi mai citiți reviste tipărite?

24 Replies to “Revistele lunii octombrie – Unica

    1. :)))) eu am dat 14 lei pe ea, cu cadou. in mod normal e vreo 11, parca. las ca nu esti singura care e decalata cu tendintele 😀 si eu sunt la fel

  1. Am uitat să mai cumpăr revista Unica, recunosc ca și eu sunt tentată de cadourile din interior. Pe mine ma intereseaza subiectul legat de bullying pentru ca sin pacate se răspândește rapid in școli.

  2. Unica era una dintre revistele pe care le luam frecvent, dar de la o vreme nici eu nu prea am mai luat-o.
    Interesant numărul acesta, apropo și mie îmi place Andreea și Cabral, bun articolul despre bullyng.
    Surprizele sunt și ele plăcute, spor.
    Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *