De plictiseală, mai apare și câte o revistă în peisaj. Pentru nostalgici, aș putea spune, pentru că sunt mulți cei care caută informațiile de care au nevoie pe net și refuză să se mai lase atrași de paginile unei reviste fizice. Eu optez pentru online, dar niciodată nu refuz o oră de relaxare cu o revistă în mâinile mele. E mult mai palpabilă și mă chinui mai mult cu ea decât aș căuta 2-3 lucruri pe diverse site-uri. Așa a ajuns și Unica de octombrie în posesia mea. De plictiseală, de shopping, de ce vreți voi. A ajutat și coperta, e adevărat!

Unde ați mai văzut voi copertă de revistă de femei cu 3 bărbați? Ei bine, schimbul de roluri între editorul șef și Amalia Enache, știrista care are deja o rubrică în paginile revistei chiar a fost prielnic. Ca și cadouri, revistele nu mai sunt de mult wow – niște broșuri, mostră de Vichy, mostre de Tena și de Libresse.

Ca și articole, primul care mi-a atras atenția în mod serios a fost clar cel cu cei 3 masculi alfa – Smiley, Andi Vasluianu și Alex Dima. Oamenii ăștia chiar îmi plac! Și întotdeauna e fain să vezi cum răspund și ce au de zis. Personal, la un moment dat nu-l mai agream deloc pe Smiley. Încă de când era în trupa S.I.M.P.L.U. mă gândeam că l-au adus și pe el să dea bine acolo, mai ales că el nu avea nicio treabă cu breakdance-ul. Anii au trecut și totuși continuă să facă muzică și multe altele pe lângă, așa că recând de aspect (care nu îmi place neam), ca și om mi se pare ok.

Mi-au mai plăcut articolele cu recomandări de ghetuțe și palete, printuri șic e se mai poartă în sezonul ăsta. Eu clar o să port tot ce am și ce îmi place, dar… nah, e bine să fii informat. Spoiler – am văzut calendarul de Advent de la Essence de anul ăsta și e mega-mișto. Cum facem să îl avem???

Chiar dacă vine toamna, nu vă lăsați pe tânjeală și nu dați iama în frigider, că se vede! Nu vreau să fac iar creșterea de la 62 de kg la 69, așa că stau cu ochii pe cântar și pe ce mănânc foarte bine! Nu mai merg la sală din lipsă de timp, dar circul foarte mult pe jos. Nu o fi cea mai bună alegere, dar măcar nu dorm toată ziua.

Ce mi-a mai plăcut mult e că deja ne pregătim de iarnă. Pe lângă calendarul de Advent, am prins și niște sugestii pentru piețele de Crăciun din Europa. Sincer, eu mă mulțumesc și cu cea de la Sibiu, numai să ajung acolo! E cea mai mare dorință a mea de weekend! Și dacă aș ajunge și la Brașov, ar fi tabloul complet!

Pe final, un articol cu iz politic, să zic așa, dar prin care l-am cunoscut mai bine pe Dan Barna, candidatul la președinție. Personal, o să votez tot cu cine am votat acum ani buni, că parcă se mai mișcă ceva în țară. Pe blonda supremă nu o agreez neam. Iar despre Dan Barna nu știam mare lucru. Da, e promițător că e susținut de Dacian Cioloș, care mi se pare un super om, dar…. cam atât cu propaganda!

Și cam asta fu ediția de octombrie, mai potolită, că deja vine frigul, mai ambițioasă și mai relaxantă decât edițiile de vară pe care le-am citit. Personal, rămân la ideea că pot să sacrific 10 lei pentru o revistă pe lună!

4 Replies to “Revistele lunii octombrie – Unica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *