Ziua bună, oameni faini! Abia aștept să treacă vara, iar unul din motive este că acum nu mă pot machia. Sau mă rog, pot, dar mă simt sufocată și nu îmi place cum se simte tot make-up-ul pe tenul meu la 40 de grade. Tocmai de aceea aștept zilele mai răcoroase, mai acceptabile, ca să pot să mă joc așa cum vreau. La evenimentul de la Iași am primit câteva produse de la Flormar la văzul cărora am scos multe sunete de exclamație. Nu de alta, dar oja galbenă e vis, iar rujul mat e superb! Asta doar la prima vedere. Însă o să înțelegeți în cele ce urmează…

Cei de la Flormar au fost super generoși și ne-au trimis câteva produse foarte faine, perfecte pentru un amke-up complat. Am avut ruj, mascara, balsam de buze, tuș, paleta cu farduri, oje, top coat, creion de buze și două mostre de fond de ten. O voi lua treptat, am încercat aproape toate produsele, doar tușul l-am sărit, dat fiind faptul că nu știu să fac linia și cred că l-aș strica degeaba.

Galben de vară și roz de toamnă

Ojele mi s-au părut tare faine din prima clipă, dar galbenul te dă pe spate! E pur și simplu minunat, vibrant. Eu am aplicat ojele în două straturi, apoi top coatul pentru o rezistență mai mare. Și am deja câteva zile de când mi-am făcut pedichiura și nu a sărit absolut deloc! Arată superb, zău!

Culori de toamnă într-o paletă de machiaj

Paletuța mi s-a părut superbă din prima clipă, și adevărul e că oricâte aș avea, de farduri nu mă satur niciodată și vreau mai multe, chiar dacă am deja toate nuanțele posibile. Culorile sunt și mate și sidefate, un pic prăfoase, dar cu o bază, rezistă toată ziua! Pe testate. Clar merg mai bine pe sezon rece. Eu vara port mai mult nude-uri și culori trăznite, însă toată gama asta de albastru, mov și negru o văd perfectă pentru toamnă!

Rujul nude mat sau nuanța care m-a făcut să port ceva pe buze

Rujul Kiss me more e de-a dreptul superb! Are o nuanță de nude care nu iese foarte tare în evidență, e un maroniu foarte plăcut. Primele 2-3 minute rămâne destul de lichid pe buze, însă apoi devine mat și foarte rezistent. Face pereche foarte bună cu creionul de buze, astfel că folosite corect, nici nu se observă când se duce rujul de pe buze. Cel puțin la mine a durat câteva ore, cu fumat și cu băut apă.

Am folosit și fondul de ten, are o acoperire bună, însă, la fel, e mai ok pe vreme rece, dat fiind faptul că vara caut ceva foarte light. Tușul arată bine, însă nu mă încumet să îl stric. Poate o să învăț cândva să trasez linia….

Per ansamblu, produsele lor mi se par geniale, iar culorile sunt alese foarte bine. Rezistența e peste medie, Mă declar extrem de încântată. Nu am apucat să vă spun despre mascara! Nu lipește genele și le separă chiar foarte fain. dă volum și ceva alungire și a rezistat de dimineață până seara. Mai jos vă las și poze cu make-up-ul pe care l-am purtat vineri. Și da, hai să nu fiu modestă, am primit o mulțime de complimente. Adevărul e că mi-a plăcut mult cum a ieșit! Voi ați folosit produsele Flormar? Care este acela de care nu v-ați despărți?

5 Replies to “Să ne pregătim de toamnă cu Flormar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *