Ziua bună, oameni faini! Este luna noiembrie, deci trebuie să vă așteptați la Black Friday, oferte și prețuri reduse la numeroase produse din toate categoriile. Black Friday nu mai e de mult doar o zi, ci se întinde pe mai multe zile sau chiar săptămâni. Tocmai de aceea, și cei de la Notino s-au conformat și au decis să ne surprindă cu trei săptămâni de promoții, în fiecare luni având noi branduri în ofertă. Săptămâna asta ai reduceri de până la 40% la brandurile selectate, așa că poți profita să îți iei tot ce îți dorești!

O să încep cu ce am eu nevoie mai mult și mai mult – produsele pentru păr. Îmi schimb look-ul atât de des, încât lumea deja s-a învățat. Totuși, pentru a obține blondul perfect după roșul perfect sau viceversa, am nevoie de produse excelente. De aceea, am învățat că vopseaua din comerț nu se va compara niciodată cu cea profesională! Și da, are instrucțiuni ceva mai precise și e mai strictă la utilizare, însă jur că și rezultatul e pe măsură! Din toate vopselurile pe care le-am încercat, cele de la Wella Pofessionals mi-au mers direct la inimă! Rezistența, ușurința în aplicare și corespondența culorilor, nu mi-am făcut niciodată griji că nu va ieși ce trebuie! În plus, produsele de styling sunt geniale! Nu uitați să adăugați codul BLACK la finalizarea comenzii pentru o reducere de 20%.

Parfumurile – mica plăcere vinovată

Aici, chiar nu am cuvinte! Am intrat de curând în posesia apei de parfum Black Opium Extreme de la Yves Saint Laurent și sunt efectiv topită! Nu mai am cuvinte, simt că nu mai am nevoie de niciun parfum ever :)) Am fost obsedată de acest brand de ceva timp, iar acum m-am liniștit. Cine mai e ca mine să profite de reducerea de 20% cu codul la finalul comenzii. Nu uitați, da? Oricum ar fi, orice parfum am folosi, cred că e bine să investim în variante originale, clasice, care să ni se potrivească și să nu se demodeze niciodată.

Pentru mine, One, Everyone, Be de la Calvin Klein sau Pour Femme de la Lacoste sunt favoritele mele pe timp de vară, iar iarna merg pe Black Opium. Sunt exact ce trebuie. Sunt omul extremelor, dar cred că pentru aceste plăceri vinovate merită să profităm de orice ofertă prindem!

Pentru Black Friday nu pot spune că o să mă arunc cu capul înainte, nu am nevoie de foarte multe lucruri, însă o să chibzuiesc serios la ofertele Notino, pentru că merită din plin! Până la urmă, produsele de skincare, de haircare, de make-up sau parfumurile sunt chestii esențiale. Și ce e mai fain decât să îți iei favoritele la prețuri mai mici decât de obicei? Nu sunt dependentă de cumpărături, dar sunt dependentă de frumos! Așa că sigur o să profit! Tu ți-ai făcut deja lista de BF?

10 Replies to “Săptămâni de Black Friday de Notino!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *