Sigur ai observat în urmă cu câteva sezoane moda încălțămintei cu talpă înaltă, groasă, parcă un pic prea ieșită din tipare. Ei bine, publicul care a îmbrățișat-o a fost destul de vast, motiv pentru care a revenit în tendințe. De fapt, s-ar putea să nu îi reziști dacă descoperi câteva modele care parcă se potrivesc perfect hainelor pe care le ai în garderobă.

Pentru că toamna este cu temperaturi de toate felurile parcă, ai nevoie și de încălțămintea potrivită cu care să asortezi hainele. Uneori ai nevoie de extra, extra protecție, alteori parcă merge o încălțăminte ușoară, mai degrabă specifică verii.

Atunci când vrei să te evidențiezi prin ceva deosebit fără a-ți compromite însă confortul, încălțămintea cu talpă înaltă este aliata ta. Ghetele, respectiv pantofii sport, care jonglează cu tot felul de culori interesante sunt atracția principală a acestui sezon. Descoperă astfel de modele încântătoare, care te vor cuceri iremediabil, în cadrul magazinului online www.bobomoda.ro. Pe acest site găsești și opțiuni în ceea ce privește vestimentația, astfel ca imaginea ta de toamnă să fie completă.

Încălțămintea cu talpă înaltă, noul trend de sezon

Unele ar spune că nu e ceva nou sau care impresionează. în măsura în care deja design-ul sub care se prezintă, atât încălțămintea ca atare, cât și talpa, este inedit, putem încadra acest trend în rândul celor inovative.

în funcție de ceea ce preferi, de culorile care te încântă sau pe care le adori, poți alege și pantofii sport pe care să îi asortezi garderobei tale. Fiind din această linie sport, ai ocazia de a etala ținutele care au stat prea mult în fundul dulapului doar pentru că nu găseai încălțămintea potrivită cu care să le asortezi. Dă frâu liber imaginației și cucerește privirile celor din jur prin apariții surprinzătoare, diferite, unice, inedite.

Spre exemplu, modelele cu detalii subtile de galben sunt perfecte pentru o ținută multicoloră, reprezentând artificiul estetic ce te va ajuta să subliniezi feminitatea ținutei tale. Bineînțeles, să nu uităm că este un ton cald, specific acestui anotimp, care îmbie la melancolie, la senzualitate și distincție.

Bobomoda este la dispoziția ta și cu modele ce vin completate de șireturi interesante, de asemenea colorate, cu dublu șiret, în carouri. Descoperă opțiunile variate pe care ți le-a pregătit și care îți vor oferi ocazia de a eclipsa orice decor.

Vei stârni invidie și totodată admirație cu ajutorul unei perechi de ghete sport cu talpă groasă așa cum găsești pe bobomoda.ro. Când moda e de partea ta, ai toate șansele să devii un reper și pentru cei pe care i-ai obișnuit cu ținute ireproșabile, mereu diferite prin detalii speciale. De data aceasta, încălțămintea cu talpă înaltă poate fi vedeta ținutelor tale. Poți realiza diversificarea chiar și cu ajutorul unui model mai atipic, de genul celui decorate cu paiete. Până la urmă, de ce nu?

Ai cale liberă să realizezi combinațiile dorite, fără restricții, iar încălțămintea cu talpă groasă te va asigura că nu ai cum să eșuezi cromatic sau estetic.

7 Replies to “Se poartă din nou încălțămintea cu talpă înaltă?

  1. sunt tare frumosi si nu e talpa aceea inalta care se purta pe vremea cand eram eu in liceu, deci sunt purtabili. Cand am vazut titlul, credeam ca vii cu picioaroange din alea din 2000.

  2. Îmi place mult acest tip de încălțăminte cu atât mai mult cu cât sunt o miniona și ma ajuta sa mai câștig câțiva cm fără sa port tocuri!❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *