La începutul fiecărui an ne decidem să slăbim, să avem mai multă grijă de noi, să fim mai conștiincioase, să arătăm mai bine sau cine știe ce alte rezoluții. Bineînțeles, cele mai multe din aceste planuri se cam duc pe apa sâmbetei, și asta mai ales din cauza timpului. De exemplu, eu mă tot țin de mai bine de jumătate de an să merg la un tratament cosmetic, deoarece am foarte multe puncte negre, mai ales pe nas. Dar.. timpul, în cea mai mare pondere, și-a spus cuvântul. Când aveam eu timp, nu găseam loc, când era loc, nu puteam merge eu. Dar, pentru că tot este un nou an, atunci zic să avem mai multă grijă de noi per ansamblu și să ne facem programări mai ușor cu Stailer.

Ce este Stailer?

Vorbim despre un concept nou, o platformă dedicată industriei de hair&beauty, pentru ca tu să găsești cele mai bune și apropiate saloane, cu oameni dedicați. E foarte simplu să găsești serviciile care te interesează și să te programezi online pentru orice tip de procedură. Inițial, era valabil doar în orașele mari, însă acum găsești cam toată țara. Și ce mi se pare foarte bine e că poți lăsa și review-uri, ceea ce sporește încrederea în acele saloane și face oamenii mai conștienți.

E foarte ușor, atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. Dacă tu cauți, de exemplu, masaj Cluj, atunci platforma îți va furniza doar acele saloane ce oferă acest serviciu. Ce mi-a plăcut foarte mult e că sunt afișate și prețurile, și durata fiecărui serviciu în parte. Pe lângă asta, dacă intri practic pe pagina unui salon, ai ocazia de a găsi toate serviciile pe care le furnizează. Astfel îți mai aduci aminte și de alte programări pe care ai vrea să le faci.

De ce să folosești această platformă?

Stailer ajută și clienții, și saloanele. E mai simplu să te programezi online, mai ales dacă îți aduci aminte noaptea că ai vrea să mergi la pensat, dar a doua zi uiți. E simplu să vezi exact pe site când e liber și eventual, să legi mai multe programări în cadrul aceluiași salon. E și mai simplu pentru cei care dețin un salon să aibă o agendă bine pusă la punct și să nu mai fie nevoie să verifice agenda fizică pentru a vedea dacă mai au vreun loc liber. Totul e digitalizat și ușor.

La noi în oraș încă sunt destul de puține locuri listate, dar sper să se umple lista. Nu de alta, dar de foarte multe ori am căutat extrem de mult saloane care oferă anumite servicii și aveam nevoie și de păreri despre ele. Nu sunt genul care să meargă frecvent, însă atunci când trebuie, vreau să găsesc ceva bun.

Caută întotdeauna întâi pe platforma Stailer atunci când cauți profesioniști din industria hair&beauty. Fă rapid o programare la orice oră dorești, verifică și părerile altora și ai mai multă grijă de tine. Anul acesta chiar trebuie să fie despre noi! Pentru că muncim, așa că merităm ce e mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *