Ziua bună tuturor! Faunus Plant este o companie românească cu origini din Munții Apuseni, primele datări despre ea fiind de undeva din 1978. Din 1990 au primul punct de desfacere la Brașov, iar din 2001 încep să-și diversifice gama. Iar de atunci, restul e istorie! Compania se rebrănduiește. Gama primește din ce în ce mai multe produse. Apar de la unguente și siropuri până la geluri și uleiuri de masaj. La ei am găsit întotdeauna produse pentru bunăstare. am încercat tot ce se putea, de la siropuri și unguente până la balsamurile de buze. De data asta a venit rândul unui pachet Răceală și Gripă, special conceput pentru a ține departe aceste viroze care ne bântuie în sezonul rece.

Cum ai grijă de tine în sezonul virozelor?

Pachetul Răceală și Gripă este compus din 2 ceaiuri Respiratorus, 2 siropuri Respiratorus, 2 siropuri Vitaminizantul și o tinctură de propolis. Cura este suficientă pentru 24 de zile, se ia de 3 ori pe zi, iar produsele au o compoziție specială! Pachetul Răceală și Gripă ajută la prevenția sau la tratarea răcelii și a gripei, ajută la întărirea imunității și la funcționarea normală a aparatului respirator. Sincer, pentru mine văd că funcționează, sper să mă țină cât mai departe de vreo viroză urâtă. Nu de alta, dar stilul acesta de iarnă dimineața, vară la prânz și toamnă seara nu e prea plăcut.

În plus, am mai primit și un unguent cu gălbenele și un balsam cu aromă de portocale, ambele folosite de mine în trecut și foarte apreciate. Balsamul îmi e nelipsit din geantă, hidratează buzele foarte bine. Unguentul cu gălbenele este extrem de folositor în foarte multe probleme – tăieturi, arsuri, iritații, eczeme. Nu cred că e vreo problemă pe care să nu o rezolve sau să îi grăbească vindecarea! Iar tinctura de propolis este un adjuvant serios în problemele de imunitate. Amestecată cu miere, face minuni!

Produsele Faunus Plant sunt foarte apreciate și consider că merită din plin recunoașterea noastră. Gama este diversificată, iar produsele sunt special concepute pentru starea noastră de bine. Sănătatea e mai presus de orice, iar faptul că ne putem imuniza cu ajutorul plantelor și a diverselor siropuri e mult mai indicat decât să luăm diverse pastile. Voi ați încercat produsele lor?

3 Replies to “Sezonul virozelor nu e de speriat cu produse Faunus Plant

  1. Offf, pe mine mă chinuie o viroză, laringită, nici nu mai știu ce-o fi, de vreo 3 săptămâni. Numai produse Faunus nu am folosit. Mă grăbesc să fac o comandă, poate scap.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *