Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim despre Nomasvello și produsele lor. Am fost acolo la deschiderea salonului din Brăila, am fost acolo și când s-a lansat tehnologia LED, dar am fost pe fază și pentru produsele de skincare, de care am fost tare curioasă încă de când am ajuns la ei. Am văzut o vitrină frumos aranjată cu produse de skincare, dar pe atunci nu le-am încercat. Sunt mulți ani de atunci, cam 7, cred. Dar de vreo 2-3 ani am început să testez, timid, câte 1-2 produse din portofoliul lor. Aveam așteptări mari, știam că trebuie să fie produse bune. Dar nu știam cât de bune. Însă o dată ce am făcut cunoștință cu câteva din ele, mi-am dat seama că vorbim de produse premium. Iar acum, la Danube Bloggers Meet #3, ne-au fost sponsori și ne-au oferit fiecăreia câte o apă lipozomală și o loțiune facială revitalizantă.

Dacă apa lipozomală am mai folosit-o și v-am mai spus câte ceva despre ea aici, loțiunea revitalizantă a fost o noutate. Însă o să revin și cu cu câteva mențiuni despre apa lipozomală:

– este un produs 3 în 1, deci este super practic și salvează o grămadă de timp, pentru că ea curăță, tonifică și tratează problemele pielii

– vine în recipient practic cu pompiță

– se aplică ușor

– curăță foarte bine tenul

– nu irită, fiind potrivită tuturor tipurilor de ten

Loțiunea facială revitalizantă este o noutate pentru mine, dar este un produs ce îmi place maxim! De ce?

– vine cu pompiță dozatoare, astfel că produsul nu se risipește și se aplică în mod igienic

– conține vitamina C, super benefică tenului

– conferă luminozitate tenului și hidratare

– activează producția de colagen

Nu uitați de SPF atunci când aplicați produse cu vitamina C! E un sfat prietenesc pentru a nu rămâne cu pete de la soare.

Nomasvello nu m-a dezamăgit nici de data aceasta! Apa lipozomală e unul din cele mai bune produse de curățare/tonifiere pe care le-am încercat, iar loțiunea revitalizantă are cantitatea perfecta de vitamina C astfel ca tenul meu să arate mai bine! Efectele sunt rapide, tenul se vede mai luminos și se simte mai hidratat. Din punctul meu de vedere, aceste produse de skincare își fac treaba! Voi ați folosit vreodată produsele lor ? Dar la saloanele lor mergeți?

9 Replies to “Skincare de calitate cu Nomasvello

  1. Mmm, cât de bine sună! Și eu mi-am propus de multă vreme să ajung la un centru Nomasvello, dar nu am reușit. Mi-ar plăcea să încerc produsele lor.
    Mulțumesc pentru info și recomandări!

  2. Stiam de saloanele lor, dar nu stiam ca au si produsele lor. Produse cu vitamina C planuiesc si eu sa incep sa folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *