Ziua bună tuturor! Despre ProfiArt am mai vorbit pe blog aici, am avut de la ei un kit pentru lumânări parfumate care mi-a plăcut la nebunie! De data asta, ei au fost sponsori pentru tombolă la Danube Bloggers Meet și mi-au expediat și mie un set de pensule ca al fetelor câștigătoare. Asta înseamnă două pensule de make-up, pentru că știau că ne place acest domeniu. Și nu orice fel de pensule, ci profi, ca să ne iasă machiajul și mai bine! Cei de la ProfiArt au în magazinul lor mai ales produse și accesorii pentru hobby-uri, de la pictură la grafică, de la sculptură la restaurare. Mi se pare un magazin foarte complex și util pentru persoanele care au pasiuni practice. Sigur găsesc aici tot ce au nevoie!

Pensulele pentru make-up DaVinci vin în mai multe variante, așa că la ProfiArt găsiți pensule pentru sprâncene, pentru luciu de buze, pentru anticearcăn, pentru fard de pleoape, pentru fard de obraz, pentru fond de ten, pentru pudră sau diferite seturi. Eu am o pensule pentru luciu de buze și una pentru fard de pleoape. Cel puțin când vine vorba de cele de fard, parcă niciodată nu îmi ajung!

Tipuri de pensule de make-up pe care le folosesc

Pnesula pentru fardul de pleoape este realizată din păr alb de ponei, fiind netedă și stabilă, ideală pentru blending. Este folosită pentru aplicarea și estomparea fardului și are un mâner confortabil, fiind foarte rezistentă în timp.

Pensula pentru luciu de buze și ruj este realizată din păr natural de samur roșu și asigură o aplicare precisă. Are o formă specială și s-a dovedit că atunci când aplici rujul cu o pensulă, rezistă mai bine pe buze.

Nu uit aici să vă amintesc de curățarea pensulelor de make-up, care se face cu apă caldă și detergent special sau balsam de păr, fără a ating însă mânerul. Din cauza apei și a agenților de curățare, lipiciul cu care sunt prinși perii pe mâner ar putea ceda.

Pensulele de make-up Davinci au fost o supriză plăcută pentru mine. Nu sunt eu o profesionistă când vine vorba de machiaj și nici nu vreau să fac carieră din asta, însă chiar și pentru uz propriu, prefer întotdeauna produse de calitate. Degeaba iau 10 pensule mai ieftine dacă cedează imediat. Prefer ceva mai calitativ, chiar dacă prețul este mai mare. Și ținând cont de reputația celor de la ProfiArt, știu că pensulele lor sunt alegerea potrivită! Voi vă achiziționați pensule de make-up? Sunteți amatoare, ca și mine, sau jucați în liga superioară?

6 Replies to “Hobby-urile tale au un nou prieten – ProfiArt!

  1. Folosesc mai des pensule de calitate pentru machiaj. Am o pensula daVinci si e exceptionala! Pentru pictura nu mai zic, am multe de la branduri laudate si le apreciez.

  2. Mi-ar fi placut sa studiez mai mult problema si sa analizez si eu ce pensule trebuiesc folosite pentru fiecare sectiune in parte. De exemplu, pensula pentru ruj chiar nu am folosit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *