Mă țin să vă povestesc despre acest produs cam de multicel. Și asta ca o comparație cu spuma de la Balea, de care v-am vorbit aici. Am auzit câteva păreri negative despre spuma de la Nivea, deci când am fost la shopping, am fost un pic reticentă, dar asta nu m-a oprit să văd cum e. Am prins-o în Dm și la un preț ok (12 lei), așa că am zis că n-are ce rău să facă. Am optat pentru varianta pentru ten sensibil, fiindcă vreau să mă obișnuiesc să folosesc produsele potrivite, să evit orice probleme. Dar să vă spun cum mi s-a părut mie!

IMG_20160518_062320 IMG_20160518_062331V-am atașat și lista de ingrediente, parfumul este și aici pe ultimul loc, deci suntem în grafic. Conține ulei de migdale, care curăță tenul în profunzime și hidratează. Eu pun cam 3 pompițe de produs, se face o spumă bogată, care are un parfum foarte discret și nu e atât de înecăcioasă că cea de la Balea, se estompează rapid, dar curăță foarte bine. Recipientul are 150 ml, e din plastic dur, nu e în pericol de a se sparge, are o culoare roz plăcută, iar cantitatea asta e suficientă pentru muuuult timp. Eu o am de vreo lună și am consumat doar un sfert, cât vedeți în poză. După spălare, pielea nu ține, e curată, se vede și la demachiere, pe dischetă nu rămâne atât de multă murdărie.

Nu am ce să-i reproșez, eu mă înțeleg super cu ea, e mai ok decât cea de la Balea. Îmi place textura ei mai mult, faptul că parfumul nu e atât de pregnant, și poți folosi și 2 pompițe, tot își face treaba. O recomand cu încredere pentru tenul sensibil, cu probleme. Voi ați încercat-o? Cum vi s-a părut?

4 Replies to “Spuma de curățare pentru ten uscat și sensibil de la Nivea – Big like!

    1. chiar nu ma asteptam sa fie asa ok dupa parerile negative pe care le-am citit. ma bucur ca am cumparat-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *