Vine ziua celui mic? Atunci trebuie să îi pregătești mezinului familiei numai surprize plăcute. Pe lângă cadourile obișnuite, fă-i o bucurie dulce și comandă torturi de copii care să fie atracția petrecerii, atât prin design, cât și prin gustul lor. Cofetăria online este cea care reușește, prin calitatea deserturilor pe care le face, să mulțumească orice client și să le ofere tuturor niște produse de patiserie delicioase. Dacă îți dorești ca tortul de copii să fie cu adevărat deosebit, tot ce trebuie să faci este să intri în cofetăria online Armonia și să îl comanzi pe cel care se potrivește cel mai bine preferințelor celui mic.

Ciocolată, fructe de pădure sau vanilie?
La Armonia, este foarte simplu să creezi desertul preferat. Iar când vine vorba despre ziua copilului tău, atunci torturile pentru copii trebuie să fie cu adevărat speciale. Dacă vrei ca surpriza dulce să îl bucure pe cel mic, atunci alege cu grijă aromele pe care maeștrii cofetari le vor folosi pentru crearea torturilor pentru copii comandate. Dacă cel mic este topit dupa ciocolată, atunci trebuie să optezi pentru un tort cu blat de ciocolată albă sau neagră, dar și creme cu consistență de spumă aerată și cu arome puternice de ciocolată amăruie sau ciocolată albă. Dacă ciocolata nu este ingredientul preferat de cel mic, atunci un tort cu aromă de vanilie și cu fructe de pădure sau cu vișine în consistența blatului poate deveni cel mai delicios desert și vedeta petrecerii aniversare a celui mic.

torturi copiiCopilul tău iubește personajele Disney? Fă-i un tort în formă de Mickey Mouse
Cofetăria online Armonia este printre singurele laboratoare de patiserie care își dorește să personalizeze toate deserturile pe care le creează. Și pentru că ziua celui mic este cu adevărat specială, atunci și tortul pentru copii trebuie să fie vesel și deosebit. Din acest considerent, cofetăria online Armonia le oferă părinților posibilitatea de a crea tortul pentru copii în forme de personaje Disney, mașinuțe, zâne și prințese, iar aromele lor să îi cucerească pe toți cei prezenți la petrecere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți tipul de tort, apoi să optați pentru forma lui și modul de prezentare. Maeștrii cofetari de la Armonia vor avea grijă ca fiecare dintre torturile pentru copii pe care le realizează să aibă un design original și să fie o adevărată bucurie pentru cel mic.
Copilul vostru iubește desenul animat Cars? Perfect! Armonia va crea un tort pentru copii care să aibă pe suprafața lui desenate mașinuțele și personajele din desenul lui animat preferat. Prin câteva click-uri și specificând modalitatea de personalizare a tortului, cofetăria online va avea grijă să vă creeze desertul mult dorit.
Cel mic va fi încântat de forma și modelul tortului, iar toți invitații se vor bucura din plin de aromele irezistibile ale celor mai gustoase torturi pentru copii. Surprizele dulci vin doar de la Armonia!

One Reply to “Surprize dulci pentru cei mici. Comandă torturi pentru copii în formă de personaje Disney”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *