Azi m-am gândit să vă arăt ce oferte mai sunt prin magazinele noastre de toate zilele. Chiar dacă eu mi-am propus ca măcar o săptămână să nu mai dau pe față/ochi cu nimic, voi nu sunteți la ”regim”, așa că să vedem ce prețuri bune am găsit în acest weekend!

carrefourLa Carrefour a apărut o serie de cataloage, iar în perioada aceasta este valabilă oferta 1+ al 2lea cu 50% reducere. Eu zic că e o afacere, mai ales că poți găsi Serumul de față Nivea Pearls, două bucăți la 68 lei, în condițiile în care acum ceva timp era unul singur la banii ăștia! De asemenea, șampoanele și balsamurile Garnier Fructis beneficiază de acceași ofertă, așa că luați două bucăți la 15 lei. A apărut și catalogul TEX, din care mi-au făcut cu ochiul rochițele la 45 lei, blugii la 75 lei (ale mele minuni rupte s-au rupt de tot și mâine trebuie să-mi caut o pereche neapărat!), dar și espadrilele la 22lei, respctiv tenișii la 21lei. Sunt hăinuțe drăguțe, unele au prețuri exagerate, dar acestea pe care le-am selectat sunt mai…pământene!

kauflandLa Kaufland e ofertă bună la vopseaua de păr Syoss, două bucăți la 28 lei, dar și la pasta de dinți Colgate, ceea ce-mi aduce aminte că a mea se termină, așa că s-ar putea să profit! Nici deodorantul Gerovital nu are un preț de evitat, iar la setul de epilat Elmiplant, balsamul după epilat are 50% reducere.

dmLa Dm, e săptămâna Nivea. Nu cred că mai sunt produse pe care ar fi putut să le reducă din gama lor! De la șampon, cremă, loțiune micelară, toate au reduceri frumușele. Și nu doar ele. Eu am pus ochii pe oja Colorama care e doar 6 lei, vopseaua Palette (preferata mea), care e 9 lei, dar și mascara de la Rimmel, care are reducere de 50% și a ajuns doar 19lei. Îmi face cu ochiul crema anticelulită de la Gerocosen, care are reducere bună, dar mă mai gândesc dacă o schimb pe cea de la Cosmetic Plant.

Oferte găsim, bani să fie! Totuși, la capitolul cosmetice o iau mai ușor. Tare rău îmi pare și e atât de ciudat să nu mă pot machia sau să folosesc tot arsenalul de creme, dar rezist eroic. Știți voi…atunci când nu ai voie, parcă atunci vrei mai tare :)) După-amiază e timpul pentru Fifa, deci poate fac iar pateuri 😀 E ca o tradiție, se joacă Fifa, se mănâncă pateuri. Cu orice. Dar de preferat sărate. De la salam, cașcaval, brânză, orice. Totuși, azi m-am gândit să schimb și să fac o plăcintă cu dovleac și budincă. Ce ziceți? Merge? V-am pupat, weekend fain să aveți!

2 Replies to “Unde facem shopping weekendul ăsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *