În plin val 4 al pandemiei, cred că cel mai important este să avem grijă de noi și de cei dragi. Dacă până acum, poate nu puneam un preț prea mare pe produsele folosite și consideram că merge orice, de data asta e serioasă treaba. Recomand verificarea tuturor produselor pe care le folosiți, alegeți-le pe cele cu gradul cel mai mare de acțiune. Mergeți pe dezinfectanți în orice situație, de la cei de uz casnic, pe care îi aveți și în geantă, de tip gel, până la soluțiile pentru toate suprafețele. Tocmai pentru a dovedi grija față de oameni, cei de la Misavan s-au implicat în campanii de conștientizare și au creat și grupul Trecem România pe curat, unde vă recomand să vă înscrieți pentru informații, concursuri și alte interacțiuni.

Puțină istorie…

Brandul Misavan a fost înființat în anul 2000 în Iași, iar de atunci și-a extins activitatea pe piața produselor și soluțiilor de curățenie, igienizare și dezinfectare, atât pentru domeniul casnic, însă mai ales pentru cel profesional. Gama Dr. Stephen este gama profesională, ce a aniversat în această vară 3 ani. Din cadrul acestui brand am primit și noi 3 produse:

– dezinfectant de mâini, care a luat calea biroului de la muncă, unde e ceva mai complicat să ne spălăm în fiecare secundă pe mâini. Vorbesc de un magazin pe unde se perindă foarte mulți oameni zi de zi. Astfel, un dezinfectant mi se pare musai obligatoriu, să îl poți aplica după orice contact.

-dezinfectant hidroalcoolic Descol

– odorizant de cameră One

Dezinfectant hidroalcoolic – bun la toate

Acest produs poate fi folosit pe orice fel de suprafețe și în orice încăpere. Eu l-am folosit cu succes atât în baie, cât și în bucătărie. Se usucă rapid și are acțiune imediată. Cred că un asemenea produs e musai necesar în orice casă. Chiar și atunci când suntem extrem de ocupați, nu e greu să pulverizăm peste tot în jurul nostru câteva pufuri.

Odorizant One – inspirat din parfumuri celebre

Acest odorizant mi-a câștigat încrederea încă de la primele utilizări. Are un parfum cu totul diferit față de orice altceva am încercat până acum. E pur și simplu fabulos și persistă destul de mult. Nici nu e nevoie de foarte multe pufuri. Iar când pulverizam în baie, mirosul se împrăștia și în dormitor, și în sufragerie. Având în componență alcooli și note florale și citrice. Acest odorizant e ideal de folosit în orice moment al zilei, nefiind înecăcios.

Mă bucur că am descoperit produsele Misavan și am înțeles de ce sunt sunt un jucător important pe piața de produse de curățenie.  Experiența de peste 20 de ani își spune cuvântul și tinde spre protejarea oamenilor care folosesc aceste produse. Să trecem România pe curat și să inspirăm toți oamenii să fie mai atenți.

10 Replies to “Trecem România pe curat cu Misavan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *