Tu cum ai grijă de sănătatea ta orală?

Sănătatea orală este un subiect din ce în ce mai dezbătut în ultima vreme, și asta din cauza faptului că tot mai multe persoane se prezintă în cabinetele stomatologice cu foarte multe probleme. Poate din cauza neîngrijirii corespunzătoare, poate din cauza problemelor genetice, sunt extrem de multe cauze. Iar prețurile pentru intervenții și tratamente sunt destul de mari, așa că mereu suntem în căutarea unor medici care să lucreze calitativ, dar să nu te pună să faci împrumut pentru o lucrare. Sănătatea dentară este un loc din Capitală unde se oferă servicii stomatologice la prețuri decente, dar și calitative. Tratamentele variază de la stomatologia preventivă (inclusiv igiena dentară, tratamentul problemelor maxilarului și dinții sensibili, identificarea bolii gingiilor), la stomatologia specializată (cum ar fi ortodonția, implanturile dentare, endodonția și parodonția), sau la soluțiile cosmetice, cum ar fi albirea dinților.

Contează foarte mult să dai peste niște medici buni, care să lucreze curat și ușor. Personal, îmi e teribil de frică de stomatologi. Și asta pentru că nu am dat peste cine trebuia la timp. În decursul anilor am încercat să am grijă cât mai bine de sănătatea mea dentară, dar poate că periajul de zi cu zi nu a fost suficient. Continui să cred că vizitele periodice la stomatolog te pot salva de multe probleme, acestea fiind depistate din timp. Cred cu tărie că personalul angajat ne poate învăța să ne spălăm corect pe dinți și să folosim instrumente ajutătoare, cum ar fi apa de gură sau ața dentară pentru curățarea suplimentară.

Atunci când problemele sunt de natură mai gravă, iar dinții sunt strâmbi, e important să nu ne ferim de aparatele dentare. Chiar dacă par inestetice și incomode la început, în timp ne vom da seama cât de mult ajută. Totuși, și ele au anumite precizări și trebuie folosite într-un anume mod. De exemplu, sunt anumite mâncăruri pe care avem voie să le consumăm, iar igiena orală e un pic diferită. Pare mai complicat la început, dar pe parcurs te obișnuiești. Și știi că tot ce faci e pentru un zâmbet frumos, așa că e mai ușor de suportat.

Sănătatea dentară este foarte importantă pentru oricine. Pentru a evita tratamente sau intervenții dureroase din punct de vedere fizic, dar și financiar, fă vizite dese la cabinetul stomatologic. Doar ca să te asiguri că ești bine și ca să previi. Dacă vii să te tratezi, e clar că nu ai respectat anumite indicații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *