Ziua bună tuturor! Da, am cam ajuns la a 54a comandă Femme Luxe și pot spune că de-a lungul timpului am găsit piese minunate la ei, dar și piese care nu mi s-au potrivit deloc. Și de această dată am plasat comandă pe 4 produse, însă am primit doar 3, una nu era în stoc. Din fericire, rămânem la curierat rapid, mai exact Sameday, care ajunge și repede și are și oameni politicoși. Înainte venea cu Fan și nu prea mă omoram după asta… Contează mult și omul care îți aduce comanda. Din fericire, eu dau adresa de la muncă, așa că e mereu cineva aici să o primească. În ultima perioadă au apărut destul de puține haine noi pe site, așa că am ales din ce era. În plus, alesesem și două rochii, cu gândul la nunta din iunie, însă m-am lăsat păgubașă. O să vedeți și de ce.

Body cu spatele gol și pantaloni verde mentă

Aici am combinat ambele piese, deși din punct de vedere coloristic nu prea se potrivesc. Totuși, acum, privind pozele, parcă mi-a mai venit inima la loc în ceea ce privește pantalonii. Inițial nu mi-au plăcut deloc și eram decisă să îi dau mai departe, însă cred că îi păstrez, parcă nu arată așa rău. Bine, aș fi preferat o pereche de Ripped jeans for women, însă poate mai apar și jeanși curând la ei.

Body-ul l-am luat o mărime cam mare și chiar mă deranjează, pentru că nu stă cum trebuie. Se vede că e mare. În rest, ideea lui era faină, conceput ca un tricou. Însă iar ca bilă neagră… are spatele gol. Și asta nu ar fi nimic, dar fără sutien nu îl pot purta. Și se vede foarte urât la spate. În rest, materialul e ok, îmi plac nasturii din partea din față. Jos nu are clipsuri sau nasturi, este pe de-a întregul, însă se îmbracă și se dezbracă foarte ușor. Însă, repet, dacă luam o mărime mai mică, cred că era mai ok.

Pantalonii au o culoare foarte plăcută, însă inițial nu mi-au placut deloc cum vin cu banda din partea din față, unde se leagă cordonul. Croiul e ușor ciudat, sunt cu talie înaltă, însă nu i-aș vedea decât cu o bluză de genul, care să nu iasă din pantaloni. Încă sunt indecisă în ceea ce îi privește, însă îmi plac lungimea, culoarea și materialul lor. Totuși, cu privire la modul în care arată pe mine, încă sunt susceptibilă. Nu mai este totuși vremea de Women’s loungewear sets, așa că trebuie să mă orientez și spre piese individuale.

Rochie neagră midi

Nu mai comand nicio Little black dress pentru că nu mă mai ajută nici vârsta, nici greutatea, însă am luat mai mult această rochie pentru că m-am gândit la nunta din luna iunie. Totuși, nu cred că voi opta pentru ea, dat fiind faptul că nu îmi stă chiar așa grozav cu ea.

Lungimea e un pic peste genunchi, ceea ce nu e rău, însă problema cea mai mare este, la fel ca la majoritatea rochiilor, că este destul de transparentă. Și asta nu mă avantajează clar… Chiar și în poze se văd contururile corpului și clar nu e ok. Croiul, însă, e drăguț, îmi place modelul, însă și aici cred că e o mărime prea mare. Nu de alta, însă mânecile sunt prea lungi. Sau așa o fi modelul? Îmi place alăturarea cu plasa aceea fină, dar și decolteul se vede fain, fără a fi vulgar. În plus, nu se vede sutienul. Yayyyy!!!

Nu știu dacă voi păstra niciuna din cele trei piese primite, încă mă mai gândesc la pantaloni. Însă sper că cei de la Femme Luxe se pregătesc de vară și vor apărea chestiuțe noi. Tot ce îmi doresc e să nu mai promoveze partea de treninguri, e deja mult prea cald pentru ele. Voi ce spuneți de alegerile mele? Ați opta pentru vreuna din ele?

12 Replies to “Ultima comandă Femme Luxe (ediția 54)

  1. Îmi pare rău că nu ai găsit ceva ce să te încânte mai tare cu această comandă. Pantalonii chiar sunt salvabili 😅
    Curioasă sunt și eu de ceea ce vor scoate nou cei de la femme luxe.

  2. Mie mi-a plăcut rochia. Dar bineînțeles, contează cum te simți tu și care sunt preferințele tale. Indiferent de alegeri, pe Femme luxe ai găsit multe lucruri drăguțe. Să le porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *